N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #1 Merhaba sorunum başlıktaki gibi Windows bazen Boot oluyor, bazen olmuyor. Bu sorun format atarken bile oluyor. (PC açılıyor, Windows Boot olmuyor.)
Merhaba sorunum başlıktaki gibi Windows bazen Boot oluyor, bazen olmuyor. Bu sorun format atarken bile oluyor. (PC açılıyor, Windows Boot olmuyor.)
Çözüm SebastianCastellanos 5 Mart 2021 NoiceRUSS dedi: SSD kullanıyorum ve testte hiçbir şekilde bad sector çıkmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun anakartınızda. Anakartınızı servise yollayın derim.
NoiceRUSS dedi: SSD kullanıyorum ve testte hiçbir şekilde bad sector çıkmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman sorun anakartınızda. Anakartınızı servise yollayın derim.
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 5 Mart 2021 #2 NoiceRUSS dedi: Merhaba sorunum başlıktaki gibi Windows bazen Boot oluyor, bazen olmuyor. Bu sorun format atarken bile oluyor. (PC açılıyor, Windows Boot olmuyor.) Genişletmek için tıkla... Windows etkinleştirilmiş mi? Artı 0 Eksi
NoiceRUSS dedi: Merhaba sorunum başlıktaki gibi Windows bazen Boot oluyor, bazen olmuyor. Bu sorun format atarken bile oluyor. (PC açılıyor, Windows Boot olmuyor.) Genişletmek için tıkla... Windows etkinleştirilmiş mi?
KS KS N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #3 sonicnix dedi: Windows etkinleştirilmiş mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 BIOS ayarlarını varsayılana sıfırlayıp ve Windows Boot Manager'ın başta seçili olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
KS KS N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #5 SebastianCastellanos dedi: BIOS ayarlarını varsayılana sıfırlayıp ve Windows Boot Manager'ın başta seçili olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarımı az önce sıfırladım Windows Boot Manager derken Windows'un kurulu olduğu diskimi söylüyorsunuz. Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos dedi: BIOS ayarlarını varsayılana sıfırlayıp ve Windows Boot Manager'ın başta seçili olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarımı az önce sıfırladım Windows Boot Manager derken Windows'un kurulu olduğu diskimi söylüyorsunuz.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #6 NoiceRUSS dedi: BIOS ayarlarımı az önce sıfırladım Windows Boot Manager derken Windows'un kurulu olduğu diskimi söylüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
NoiceRUSS dedi: BIOS ayarlarımı az önce sıfırladım Windows Boot Manager derken Windows'un kurulu olduğu diskimi söylüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #7 SebastianCastellanos dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Zaten o başta olsa da olmasa da zaten aynı sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Zaten o başta olsa da olmasa da zaten aynı sorun devam ediyor.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #8 BIOS pilini çıkartıp biraz bekleyip yeniden takın. Yine düzelmezse BIOS güncellemesi yapmanız gerekecek. Artı 0 Eksi
BIOS pilini çıkartıp biraz bekleyip yeniden takın. Yine düzelmezse BIOS güncellemesi yapmanız gerekecek.
KS KS N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #9 SebastianCastellanos dedi: BIOS pilini çıkartıp biraz bekleyip yeniden takın. Yine düzelmezse BIOS güncellemesi yapmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Anakartım 10 senelik BIOS'u güncel az önce sistemi temizlemek için sökmüştüm ve pili söküp BIOS'u sıfırlamıştım. Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos dedi: BIOS pilini çıkartıp biraz bekleyip yeniden takın. Yine düzelmezse BIOS güncellemesi yapmanız gerekecek. Genişletmek için tıkla... Anakartım 10 senelik BIOS'u güncel az önce sistemi temizlemek için sökmüştüm ve pili söküp BIOS'u sıfırlamıştım.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #10 NoiceRUSS dedi: Anakartım 10 senelik BIOS'u güncel az önce sistemi temizlemek için sökmüştüm ve pili söküp BIOS'u sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum belki sorununuzu çözer. Fakat sorun donanımsal olabilir. Belki de Windows'un yüklü olduğu diskte bir sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
NoiceRUSS dedi: Anakartım 10 senelik BIOS'u güncel az önce sistemi temizlemek için sökmüştüm ve pili söküp BIOS'u sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum belki sorununuzu çözer. Fakat sorun donanımsal olabilir. Belki de Windows'un yüklü olduğu diskte bir sıkıntı olabilir.