Merhaba sorunum başlıktaki gibi Windows bazen Boot oluyor, bazen olmuyor. Bu sorun format atarken bile oluyor. (PC açılıyor, Windows Boot olmuyor.)
O zaman sorun anakartınızda. Anakartınızı servise yollayın derim.SSD kullanıyorum ve testte hiçbir şekilde bad sector çıkmadı.
Windows etkinleştirilmiş mi?Merhaba sorunum başlıktaki gibi Windows bazen Boot oluyor, bazen olmuyor. Bu sorun format atarken bile oluyor. (PC açılıyor, Windows Boot olmuyor.)
Windows etkinleştirilmiş mi?
BIOS ayarlarını varsayılana sıfırlayıp ve Windows Boot Manager'ın başta seçili olduğundan emin olun.
Evet.BIOS ayarlarımı az önce sıfırladım Windows Boot Manager derken Windows'un kurulu olduğu diskimi söylüyorsunuz.
BIOS pilini çıkartıp biraz bekleyip yeniden takın. Yine düzelmezse BIOS güncellemesi yapmanız gerekecek.
Temiz kurulum belki sorununuzu çözer. Fakat sorun donanımsal olabilir. Belki de Windows'un yüklü olduğu diskte bir sıkıntı olabilir.Anakartım 10 senelik BIOS'u güncel az önce sistemi temizlemek için sökmüştüm ve pili söküp BIOS'u sıfırlamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.