Windows bilgisayara macOS kurmak mantıklı mı?

Fatihkerem0023

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2023
Mesajlar
2.070
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, denemek için Mac kurmak istiyorum kurabilir miyim sizce? Mantıklı olurdu oyun oynuyorum çoğunluk.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok parça uyum sağlamayabilir bu da sorun ortaya çıkaracaktır en sağlıklı yöntem sanal makine ile kurman olduğunu düşünüyorum.
Parçaları bilmeden neye göre bu söylemde bulunuyorsunuz? Eğer bu konu hakkında bilgi sahibi iseniz bari donanımlarını öğrenin önce.

Profilindeki donanımlar seninse harici ekran kartın kalanı uyumlu. Ancak ekran kartı uyumsuz. macOS kurmak istiyorsanı AMD kart almalısın. Deneme amaçlı sanal makine kurabilirsin.
 
Parçaları bilmeden neye göre bu söylemde bulunuyorsunuz? Eğer bu konu hakkında bilgi sahibi iseniz bari donanımlarını öğrenin önce.

"Sağlamaz" demedim "sağlamayabilir" dedim beğenmezse tekrar geri dönüş için format atmak zorunda kalmasın diye sanal makine önerdim yukarıdaki kullanıcı bilgisayarında ki sistem özelliklerini istemiş diye ben tekrar istemedim. Öfkelenecek bir sebep yok.
 
"Sağlamaz" demedim "sağlamayabilir" dedim beğenmezse tekrar geri dönüş için format atmak zorunda kalmasın diye sanal makine önerdim öfkelenecek bir sebep yok.
Öfkelenmedim tabiki. -bilir diyerek çoğu yorumu yapabiliriz. Önemli olanın bilgi sahibi kişilerin bilgilerini paylaşması diye düşünüyorum. Geri dönüş için formata da gerek yok. Windows yanına kurulum yapılabiliyor. Mesela ben ekran kartının uyumsuz olduğunu gördüm ve sanal makine önerdim. Eğer uyumlu olsaydı kurulum deneyebilirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı