Windows. BT klasörünü silmek zarar verir mi?

kh4nnn

Hectopat
Arkadaşlar, son konularıma bakarsanız SSD'min kendi kendine yer doldurduğunu yazmıştım. Biraz araştırdığımda insanlar bilgisayarına folder size 9 adında bir uygulama yükletiyorlardı ve oradan hangi dosyanın kaç GB yer kapladığına bakıyorlardı. Bende 20.5GB yer kaplıyor ve SSD 120GB. Bu yüzden bu dosyayı silmek istiyorum. Bu dosyayı silmek bilgisayara bir zarar verir mi? Fotoğrafı aşağıya bıraktım.
windows bt.PNG

Windows güncellemesinden sonra oluşan yedek dosyası. Önceki sürüme geri dönmek istersen diye tutuluyor. Silebilirsin.

Arkadaşlar, son konularıma bakarsanız SSD'min kendi kendine yer doldurduğunu yazmıştım. Biraz araştırdığımda insanlar bilgisayarına folder size 9 adında bir uygulama yükletiyorlardı ve oradan hangi dosyanın kaç GB yer kapladığına bakıyorlardı. Bende 20.5GB yer kaplıyor ve SSD 120GB. Bu yüzden bu dosyayı silmek istiyorum. Bu dosyayı silmek bilgisayara bir zarar verir mi? Fotoğrafı aşağıya bıraktım.Eki Görüntüle 1093580
Windows güncellemesinden sonra oluşan yedek dosyası. Önceki sürüme geri dönmek istersen diye tutuluyor. Direkt silebilirsin. Eğer silemezsen Disk Temizleyici'i çalıştırıp Sistem Dosyalarını temizleyi seçip Windows Update ve Önceki Windows Sürümü seçeneğini tik atıp silme işlemini başlatabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı