Windows "Bu bilgisayarı sıfırla özelliği" format ile aynı mı?

Beğenmeyenler bilgisayardan bir gram anlıyarso ben bir şey bilmiyorum.

Bir şey bilmiyorsun o zaman virüs Windows dosyalarına işliyor format atmak da Windows'un dosyaları ile birlikte yeniden kurmak demek.

Bir şey bilmiyorsun o zaman virüs Windows dosyalarına işliyor format atmak da Windows'un dosyaları ile birlikte yeniden kurmak demek.

@Teknocuk hocam nesi komik açıklayın bilgilenelim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu özellik format ile aynı özelliği mi görüyor? Hazırda format USB'im olmadığı için bu yöntemi denemeyi düşünüyorum ama daha önce hiç denemedim. Format gibi her şey sıfırlar mı? Bu özellik Windows'un kendi dosyaları dışındaki her şeyi mi siliyor?
Burda Windows dosyaları yine durur, ancak Windows harici tüm dosyalar silinir. Fakat USB üzerinden formatlamada tüm her şey silinir (Windows'ta dahil) o yüzden her durumda USB'den format daha iyi.

Yanlış bilgi verme bazı virüs ve 3. parti yazılım durumlarında sıfırlama yeterli bazılarında yetersizdir.
Bunu beğenmeyenleri anlamıyorum zaten windows dosyasına girmemişse virüs silinir bende orda kısaltarak bazı durumlarda yeterlidir bazılarında yetersizdir demişim.(hemde başkalarıda içindeki uygulamalar silinir demiş zaten virüsde uygulama değil mi?)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı