yavrusinek
Zeptopat
Daha fazla
Gece Windows güncellemesi olmuş, sabah açtım 'cihazınız çevrimdışı. Lütfen cihazda kullanılan son parolayla oturum açın' hatası alıyorum. Normalde 6 haneli bir parolayla giriş yapıyordum, Windows hesabımın şifresiyle de denedim, onla da giriş yapamıyorum. İnternete ethernet kablosuyla bağlıyım, kablo ve modem çalışıyor. Ethernet portunun ışığı da yanıyor. İnternet yok diyor ama biraz zaman alsa da Windows hesabımın şifresini değiştirebiliyorum. Sistem geri yükleme de yaptım fakat hata hala aynı. Bilgisayarı sıfırlayamıyorum, %60dan sonra 'bilgisayar sıfırlanırken bir sorun yaşandı daha sonra tekrar deneyin' diyor (ki sıfırlamadan çözmem gerek). Otomatik onarım da olmadı 'otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı' hatası verdi
Geçmiş postlarda 'net user kullanıcı sdı yeni sifre' gibi bi yöntem sunulmuş fakat değişen bir şey olmadı. Başka bir yerde gördüğüm 'net user active yes administrator' yöntemini de denedim, onda da değişen bir şey olmadı.
Geçmiş postlarda 'net user kullanıcı sdı yeni sifre' gibi bi yöntem sunulmuş fakat değişen bir şey olmadı. Başka bir yerde gördüğüm 'net user active yes administrator' yöntemini de denedim, onda da değişen bir şey olmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: