Çözüldü Windows CPU %100 kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xAYDx

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir saat öncesine kadar oyun oynuyordum, hiçbir sorun yoktu. İşim olduğu için kapattım tekrar açtığımda açılış ekranında normalden çok daha fazla bekledim daha sonra mouse çok yavaş hareket ediyor. Uygulamalar açılmıyordu görev yöneticisini açtım CPU 100% kullanılıyor zaten ekte de vereceğim hala aynı durumda açtım kapattım oturumu kapat dedi kapattım tekrar oturumu açtım hiçbir şey değişmedi yardımlarınız bekliyorum. Bu arada hiçbir zaman direkt tuşundan kapatmam her zaman Windows'tan kapatırım şimdiden teşekkürler.
Söylemeyi unuttum sesi açıp kapattığım tuş görünmüyor birde arama barını açtığımda ne yazarsam yazayım hiçbir şey çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada kasadan reset tuşuna basıp yeniden başlattım şu an sorun gözükmüyor ama ara sıra CPU'yu çok kullan programlar çıkıp kayboluyor Malwarebytes ile taradım 16 dosya buldu karantinaya taşıdım.

Tamam ne güzel olmuş. Sorun gözükmüyor. Malwarebytes ile karantinadaki dosyaları kaldır.

Hayır durdurma.

Windows resource protection found corrupt files and successfully repaired them.
For Online repairs, details are included in the cbs log file located at.
windir\Logs\CBS\CBS.log. for example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. for offline.
Repairs, details are included in the log file provided by the /offlogfıle flag.

Ekran görüntüsü alamadım bu yazıyordu ve bir de direk çarpı işaretinden kapatabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows resource protection found corrupt files and successfully repaired them.
For Online repairs, details are included in the cbs log file located at.
windir\Logs\CBS\CBS.log. for example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. for offline.
Repairs, details are included in the log file provided by the /offlogfıle flag.

Ekran görüntüsü alamadım bu yazıyordu.

Tamam dosyaları düzeltmiş. Bilgisayarın canavar gibi oldu. 🔥

1621595595651.png

@xAYDx

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı