Merhaba arkadaşlar, YouTube'da video izlerken aniden öüüme bir yazı geldi, "bu Windows sürümü orijinal değil"diye bir hata aldım. Birazcık korktum ve orjinalliğim gitti mi gitmemiş ama bilgisayarım kapanır mı? Korkuyorum.
Merhaba arkadaşlar, YouTube'da video izlerken aniden öüüme bir yazı geldi, "bu Windows sürümü orijinal değil"diye bir hata aldım. Birazcık korktum ve orjinalliğim gitti mi gitmemiş ama bilgisayarım kapanır mı? Korkuyorum.
"Bilgisayarım kapanır mı?" derken gerçekten bilgisayarın kapanmasından bahsediyorsan öyle bir olay yok niye kapansın? Crack anahtarı derken KMSpico kullandınız sanırım. Forumda destek verilmiyor korsana (Bu sadece bir hatırlatmaydı yanlış anlaşılmış sanırım.).
Kapanmaz. Lisanslar uygun fiyata bulunabiliyor. Crack ile uğraşmaya değmez artık. Dolambaçlı yoldan lisans yapacağım diye ne olduğu belirsiz uygulamaların çalışması bile bir dert. Hiç lisans yapmayın daha iyi. En fazla birkaç özelliğiniz engellenmiş olur ve uyarı bölümü kalır ekranda.