Windows crack anahtarımı yakaladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayar kapanmaz sağ altta Windows'u etkinleştir diye yazı çıkar.

Umrumda değil senin ve senin gibi düşünenlerin. Hem korsan kullanıyorsunuz hem de yardım bekliyorsunuz çifte rezillik. Ha senin her şeyin lisanslı mı dersen, hayır ama kendimi komik duruma düşürmüyorum derim.

Kusura bakmayın ama herkesin Windows'a 1000 küsur para verecek bütçesi yok çoğu kişinin bilgisayarı o kadar etmiyor. Buna rezillik ve komik duruma düşmek diyorsanız kendinizi daha üstün görmekten başka bir şey yapmıyorsunuzdur.

Kusura bakmayın ama herkesin Windows'a 1000 küsur para verecek bütçesi yok çoğu kişinin bilgisayarı o kadar etmiyor. Buna rezillik ve komik duruma düşmek diyorsanız kendinizi daha üstün görmekten başka bir şey yapmıyorsunuzdur.

Ağzına sağlık hocam. Windows'a 1K vereceğime sistem yükseltirim akıl var mantık var hem benim PC 1 k etmiyor :D

Okuyorum, tekrar okuyorum gene aynı. Windows orijinal anahtara geçerli değil diyecek kadar salak bir işletim sistemi değil o zaman anahtar orijinal değil. Eee, yardım etmem hem etik hem de yasal değil. Buradaki tek reziller destekçiler, başka kimse değil.

konu sahibinin korsan kullandığının farkında olmadığı biliyorum ama bu gerçekleri değiştirmiyor.

O zaman yardım etmeyin boşu boşuna aşağılayıcı yazılar yazıp konuyu kirletmekten iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı