Meteret
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam ironidir muhtemelen ya.Siz bir şey bilmeyin en iyisi. Format konularında etiketleyin demişsiniz bir de.![]()
Yani umarım...
Hocam ironidir muhtemelen ya.Siz bir şey bilmeyin en iyisi. Format konularında etiketleyin demişsiniz bir de.![]()
Umrumda değil senin ve senin gibi düşünenlerin. Hem korsan kullanıyorsunuz hem de yardım bekliyorsunuz çifte rezillik. Ha senin her şeyin lisanslı mı dersen, hayır ama kendimi komik duruma düşürmüyorum derim.
Okuyorum, tekrar okuyorum gene aynı. Windows orijinal anahtara geçerli değil diyecek kadar salak bir işletim sistemi değil o zaman anahtar orijinal değil. Eee, yardım etmem hem etik hem de yasal değil. Buradaki tek reziller destekçiler, başka kimse değil.Adamın sorusunu tekrar oku, kimin rezillik yaptığına sonra karar ver.
Nasıl korsan yaparım ya da korsan olduğu için böyle oldu, nasıl çözerim demiyor bu konu. Korsan kullanım açığa çıkmış, bu bir sorun mu diyor. Okuduğunu anlama yetisi önemlidir. Eğer burada korsan kullanım için tavsiye isteseydi ya da korsan kullanım sonucu bir sorun yaşasaydı kilitli olurdu bu konu.
Sahte kullanmanın tek sıkıntısı arka planınızın siyah olması, onun dışında bir sıkıntısı yok.Merhaba arkadaşlar, YouTube'da video izlerken aniden öüüme bir yazı geldi, "bu Windows sürümü orijinal değil"diye bir hata aldım. Birazcık korktum ve orjinalliğim gitti mi gitmemiş ama bilgisayarım kapanır mı? Korkuyorum.
Okuyorum, tekrar okuyorum gene aynı. Windows orijinal anahtara geçerli değil diyecek kadar salak bir işletim sistemi değil o zaman anahtar orijinal değil. Eee, yardım etmem hem etik hem de yasal değil. Buradaki tek reziller destekçiler, başka kimse değil.
Konu sahibinin korsan kullandığının farkında olmadığı biliyorum ama bu gerçekleri değiştirmiyor.
Senin de bir gün anlayabilmen dileğiyle...Ne güzel anlamışsın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.