Windows crack anahtarımı yakaladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış bilgi
Evet eğer Windows'u etkinleştirmezsen Windows parçalarını bozuyor. Bir daha kullanamazsın bilgisayarını dikkat et. (!)

Adamın sorusunu tekrar oku, kimin rezillik yaptığına sonra karar ver.
Okuyorum, tekrar okuyorum gene aynı. Windows orijinal anahtara geçerli değil diyecek kadar salak bir işletim sistemi değil o zaman anahtar orijinal değil. Eee, yardım etmem hem etik hem de yasal değil. Buradaki tek reziller destekçiler, başka kimse değil.

Konu sahibinin korsan kullandığının farkında olmadığı biliyorum ama bu gerçekleri değiştirmiyor.

Nasıl korsan yaparım ya da korsan olduğu için böyle oldu, nasıl çözerim demiyor bu konu. Korsan kullanım açığa çıkmış, bu bir sorun mu diyor. Okuduğunu anlama yetisi önemlidir. Eğer burada korsan kullanım için tavsiye isteseydi ya da korsan kullanım sonucu bir sorun yaşasaydı kilitli olurdu bu konu.

Katılıyorum hocam okuduğunu anlama yetisi önemlidir ama herkes için. Arkadaş bilgisayar "Kapanır mı?" yazmış bende kapanmaz yazdım. Ayrıca korsana da destek verilmiyor yazdım sebebi haberi olsun diye bilmiyor olabilir. Bir mesajın bu kadar gereksiz uzaması bana saçma geliyor.

Merhaba arkadaşlar, YouTube'da video izlerken aniden öüüme bir yazı geldi, "bu Windows sürümü orijinal değil"diye bir hata aldım. Birazcık korktum ve orjinalliğim gitti mi gitmemiş ama bilgisayarım kapanır mı? Korkuyorum.
Sahte kullanmanın tek sıkıntısı arka planınızın siyah olması, onun dışında bir sıkıntısı yok.

Gereksiz bilgi: Windows Vista sahte olduğu zaman kullanmana izin vermiyor.

Okuyorum, tekrar okuyorum gene aynı. Windows orijinal anahtara geçerli değil diyecek kadar salak bir işletim sistemi değil o zaman anahtar orijinal değil. Eee, yardım etmem hem etik hem de yasal değil. Buradaki tek reziller destekçiler, başka kimse değil.

Konu sahibinin korsan kullandığının farkında olmadığı biliyorum ama bu gerçekleri değiştirmiyor.

Ne güzel anlamışsın 🙂👍

Windows 7' yi etkinleştirmeden de kullanabilirsiniz fakat arka plan değiştirmek gibi bazı kişiselleştirme özellikleri olmaz. Lisans alacaksınız. Kapanma gibi bir durum olmaz.

Korkutmayın çocugu, sadece lisansınız bitmiş herhangi bir problem yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı