Windows crack anahtarımı yakaladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Bilgisayarım kapanır mı?" derken gerçekten bilgisayarın kapanmasından bahsediyorsan öyle bir olay yok niye kapansın? Crack anahtarı derken KMSpico kullandınız sanırım. Forumda destek verilmiyor korsana.

Nasıl crack yaparım diye sormamış zaten ne gibi bir destek verebilirsinki?

Hocam, ayrıca virüslü olabilme ihtimaline karşın bilgisayarı sıfırlamanızı tavsiye ederim, anti virüsler pek kurtaramaz gibi bunu. Sonuçta sana beleş lisans yaptıran programı yapan adam babasının hayrına yapmıyor.

Şaka mı, ne yapmamızı istiyorsun? Sana crack anahtar mı atalım şu an?
Öyle bir şey ima etmemiş arkadaş. Yıllardır Windows Key'e bir kere olsun para vermedim para vereninde pek bir farkı olduğunu sanmıyorum. Arkadaş bir şey olur mu verilerim silinir mi diye korkuyor sen geyik yapıyorsun. Lütfen insanlara yardımcı olmayıp üstüne bir de terslemeyin.

Orijinal lisans alıp etkinleştirin. Windows korsan olduğu için sıkıntı çıkarabilir. Temiz kurulum yapıp orijinal anahtar girerseniz daha iyi olur.
Hacı o nasıl yazma şekli? Aklımda farklı şeyler canlandı :D

FBI kapıyı aç!

Son düzenleyen: Moderatör:
Regeditten yazıyı gizleyip direkt çok gözünüze batıyorsa ne gerek var cracklemeye

Öyle bir şey ima etmemiş arkadaş. Yıllardır Windows Key'e bir kere olsun para vermedim para vereninde pek bir farkı olduğunu sanmıyorum. Arkadaş bir şey olur mu verilerim silinir mi diye korkuyor sen geyik yapıyorsun. Lütfen insanlara yardımcı olmayıp üstüne bir de terslemeyin.
Umrumda değil senin ve senin gibi düşünenlerin. Hem korsan kullanıyorsunuz hem de yardım bekliyorsunuz çifte rezillik. Ha senin her şeyin lisanslı mı dersen, hayır ama kendimi komik duruma düşürmüyorum derim.

Nasıl crack yaparım diye sormamış zaten ne gibi bir destek verebilirsinki?

Forumda bir çok korsan yazılımlar ile ilgili olan konuya bakarsanız görebilirsiniz ki sorun çözülmeden konunun kapanmışlığı bile oluyor. Ben sadece forumda böyle bir olayın olduğunu hatırlattım. Sorusunu da cevapladım zaten.

Eğer orjinale geçmezsen ekran kartını yakıyor diye biliyorum. Anakartını devre dışı bırakıyor.
Siz bir şey bilmeyin en iyisi. Format konularında etiketleyin demişsiniz bir de. :D

Forumda bir çok korsan yazılımlar ile ilgili olan konuya bakarsanız görebilirsiniz ki sorun çözülmeden konunun kapanmışlığı bile oluyor. Ben sadece forumda böyle bir olayın olduğunu hatırlattım. Sorusunu da cevapladım zaten.

Nasıl korsan yaparım ya da korsan olduğu için böyle oldu, nasıl çözerim demiyor bu konu. Korsan kullanım açığa çıkmış, bu bir sorun mu diyor. Okuduğunu anlama yetisi önemlidir. Eğer burada korsan kullanım için tavsiye isteseydi ya da korsan kullanım sonucu bir sorun yaşasaydı kilitli olurdu bu konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı