E EyupTRHd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #42 Rasim Kayrak dedi: Arkadaşım onlarca kişinin alın terine konuyorsun. Yirmi liracık vermek bu kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... 20 TL olanda yasa dışı olarak kabul ediliyor sonuçta Microsoft kendisi satmıyor eski Windows 7 keyleri onlar.
Rasim Kayrak dedi: Arkadaşım onlarca kişinin alın terine konuyorsun. Yirmi liracık vermek bu kadar zor olmamalı. Genişletmek için tıkla... 20 TL olanda yasa dışı olarak kabul ediliyor sonuçta Microsoft kendisi satmıyor eski Windows 7 keyleri onlar.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 29 Mayıs 2021 #43 MelikPC dedi: 84 milyon kişiden sadece ben mi alın terine konuyorum Genişletmek için tıkla... Emin olun crack kullanan kişiler azınlıkta. Siz tam şey kişisiniz ya. Böyle yere çöp atıp "herkes atıyor ya" diyen tip. Sizden olsa olsa... EyupTRHd dedi: 20 TL olanda yasa dışı olarak kabul ediliyor sonuçta Microsoft kendisi satmıyor eski Windows 7 keyleri onlar. Genişletmek için tıkla... Microsoft'a para gidiyor mu? Gidiyor.
MelikPC dedi: 84 milyon kişiden sadece ben mi alın terine konuyorum Genişletmek için tıkla... Emin olun crack kullanan kişiler azınlıkta. Siz tam şey kişisiniz ya. Böyle yere çöp atıp "herkes atıyor ya" diyen tip. Sizden olsa olsa... EyupTRHd dedi: 20 TL olanda yasa dışı olarak kabul ediliyor sonuçta Microsoft kendisi satmıyor eski Windows 7 keyleri onlar. Genişletmek için tıkla... Microsoft'a para gidiyor mu? Gidiyor.