Windows D diskine program yüklerken yetersiz yetki hatası

barbar60

Hectopat
Daha fazla  
1668617492048.png

Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Sadece Word of Tanks için değil, başka şeyler yüklerken de izin gibi bir şey istiyor, nereden yapıldığını bilmiyorum bilgisi olan var mı? (bu arada bir tane ana diskim var bu 2. disk, oyunları yüklemek için almıştım)

Eki Görüntüle 1574878

Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Sadece Word of Tanks için değil, başka şeyler yüklerken de izin gibi bir şey istiyor, nereden yapıldığını bilmiyorum bilgisi olan var mı? (bu arada bir tane ana diskim var bu 2. disk, oyunları yüklemek için almıştım)

Eki Görüntüle 1574878

bilgisayardaki yönetici hesabini kullanman gerekiyor kullanıcı adının adminstarator yapıyordun galiba yönetici hesaba geç oturum kapat aç yeniden başla böyle bir hatadan dolayı olmuştur olmazsa /disk bölümüne gir / diske sağ tık yap / özelik / güvenlik / düzenle kullanıcılara izin aç kapa daha önce şifrelenmiş dosya varsa biçimlendir içinde başka işletim sistemi olabilir sağ altta izin kutucukları olması lazim düzenle bölümünde o ayarlarıda dikatlice denetle herşeye izin ver

bilgisayardaki yönetici hesabini kullanman gerekiyor kullanıcı adının adminstarator yapıyordun galiba yönetici hesaba geç oturum kapat aç yeniden başla böyle bir hatadan dolayı olmuştur olmazsa /disk bölümüne gir / diske sağ tık yap / özelik / güvenlik / düzenle kullanıcılara izin aç kapa daha önce şifrelenmiş dosya varsa biçimlendir içinde başka işletim sistemi olabilir sağ altta izin kutucukları olması lazim düzenle bölümünde o ayarlarıda dikatlice denetle herşeye izin ver
disk bölümü tam olarak nerede

Bilgisayarım veya bilgisayar yazıyor bilgisayar fotoğraflı bir ikon tıkladığın zaman hafizalar gozukuyor a diski b diski c diski vb şeyler yaziyor .
Bu disklerden yükleme yapmak istediğin diske sağa tık yapiyorsun en altta çıkan (özelikler kısmına tıklıyorsun
Çıkan pencerede sol üst tarafta güvenlik yazan bölüme tıklıyorsun alt kısımda şu yazıcak gurup veya kullanıcı adları yönetici olduğun veya başlat start kapatma yerini açan tuşuna bastıgın zaman sağa tarafta kullanıcı profil resminin çıktığı yer veya tam altinda yazan kullanici ismini seçiyorsun
Ve ardından izin veriyorsun bilgisayarında yönetici olan hesap yoksa bilgisayarında yeni kullanici oluşturup yönetici yapabilirsin böylece tanrı modu fan control gibi özelikleride açmiş olursun eyer windows 7 8 sürümü kullaniyorsan yönetici hesabini açmak icin bir şifre koy windows 7 ve 8 özürlü olduğu için şifresiz izin vermiyor bagazı sürümlerde

Eki Görüntüle 1574878

Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Sadece Word of tanks için değil, başka şeyler yüklerken de izin gibi bir şey istiyor, nereden yapıldığını bilmiyorum bilgisi olan var mı? (bu arada bir tane ana diskim var bu 2. disk, oyunları yüklemek için almıştım)

Şu an tam olarak aynı sorunla karşılaştım kasaya HDD taktım oyunu silip HDD'ye yüklemek istedim ancak aynı sorunu verdi nasıl çözdüğünü hatırlıyor musun yardımcı olabilir misin?

Şu an tam olarak aynı sorunla karşılaştım kasaya HDD taktım oyunu silip HDD'ye yüklemek istedim ancak aynı sorunu verdi nasıl çözdüğünü hatırlıyor musun yardımcı olabilir misin?

Sorunu çözdüm HDD'nin bulunduğu kısma Games adlı yeni klasör açıp oyunu o klasörün içine kurmayı denedim ve hata vermedi sorunla karşılaşanlar deneyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı