Windows Defender açılmıyor

61RuLing

Decapat
Selamün aleyküm.
Windows 10 Pro kullanıyorum ve geçenlerde bilgisayarıma virüs bulaştı. Virüsten sonra Defender virüs koruma açılmamaya başladı.
Hizmetler'den virüs ve tehdit koruması devre dışı olarak gözüküyor, aktif hale getirmeye çalışdığımda erişim engellendi diyor.
Bu olay olduktan sonra Forza Horizon 4 de Online'ye de girememeye başladım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Virüs ve tehdit koruması kısmında koruma bilgileri alınıyor diyor kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Defender kullanmak isterseniz sorunun çözümünü bilmiyorum ama Kaspersky veya Malwarebytes indirerek Defender'dan daha iyi bir koruma edinmiş olursunuz.

Selamün aleyküm.
Windows 10 Pro kullanıyorum ve geçenlerde bilgisayarıma virüs bulaştı. Virüsten sonra Defender virüs koruma açılmamaya başladı.
Hizmetler'den virüs ve tehdit koruması devre dışı olarak gözüküyor, aktif hale getirmeye çalışdığımda erişim engellendi diyor.
Bu olay olduktan sonra Forza Horizon 4 de Online'ye de girememeye başladım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Virüs ve tehdit koruması kısmında koruma bilgileri alınıyor diyor kalıyor.
Rehber: En kolay Windows Defender kapatma yöntemi bunu dene.

Sistemde başka bir koruma programı kurulu mu?
hayır değil
Eğer Defender kullanmak isterseniz sorunun çözümünü bilmiyorum ama Kaspersky veya Malwarebytes indirerek Defender'dan daha iyi bir koruma edinmiş olursunuz.

Teşekkürler Microsoft Store'nin ayarları da bozulmuş indirme yapamıyorum.
Kaspersky antivirüsü ile bir virüs taramayı deneyebilirsiniz, olmazsa format atın.

En iyisi en kolayı dedim format atayım onda da disk yönetiminde disk i küçült yaptığımda 96 MB en fazla küçültülebilir diyor onun çözümü var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı