Windows Defender Kali Linux ISO'sunda virüs buldu

İçerisinde hacktoolları olduğu için alarm vermiş. Normal bir kullanıcıysanız Kali kurmaya gerek yok. Bu aralar bayağı moda oldu zaten Kali de Kali diye.

Hep bakıyorum bu alana yeni giren kişilerin en çok yaptığı hata da bu. İşletim sistemlerini ve sistemlerin nasıl çalıştığını, nasıl kullanıldığını tam bilmeden atılmaları yanlış.
Toplum bilinci, yazilimci ya da muhendis olmayanlar programlama yap kazan tarzi mantiklarla tavsiye verdiklerinden dolayi ve bu islere de giristiklerinden dolayi geneli boyle. Yakinda da farkli bir sey cikar, unutulur (ki oyle olacak).

Sorun çözüldü. ISO dosyasını kalıcı olarak sildim ve tekrar virüs taraması yaptığımda hiçbir virüs bulmadı bu Kali Linux'a ise kodlamaya son günlerde merak saldığım için girişmiştim. Yoksa hacking vb amaçlar yok :D

Sorun çözüldü. ISO dosyasını kalıcı olarak sildim ve tekrar virüs taraması yaptığımda hiçbir virüs bulmadı bu Kali Linux'a ise kodlamaya son günlerde merak saldığım için girişmiştim.
O zaman zaten senin işin Kali ile yok :) Normal sıradan bir dağıtım hem kullanım hem de çalışma amacıyla Kali'den iyi olacaktır inan. Aşağıdaki yazılarımıza bakabilirsin dağıtım seçimi yapacaksan.

Kali de pek stabil değil. Zaten böyle bir iddiası da yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı