Windows Defender kendi kendine tarama yapıyor

DarlDixon

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2022
Mesajlar
420
Çözümler
1
Her baktığımda PC'de fazla CPU kullanımı görüyorum. Kaspersky indirdim tarattım bir şey çıkmadı, Microsoft offline tarama yaptım yine bir şey çıkmadı fakat Windows Defender kendi kendine tarama yapıyor. Sebebi nedir? PC'de virüs mü var acaba?
 
Onun işi o. Bende de ara sıra "Bilgisayarınız son bilmem kaçıncı taramadan bu yana bir şey bulamadı." gibisinden bildirim gönderir. Gerçek zamanlı korumayı kapatarak sürekli tarama yapmasını engelleyebilirsin.

1684392390099.png
 
Onun işi o. Bende de ara sıra "bilgisayarınız son bilmem kaçıncı taramadan bu yana bir şey bulamadı." gibisinden bildirim gönderir. Gerçek zamanlı korumayı kapatarak sürekli tarama yapmasını engelleyebilirsin.

Eki Görüntüle 1783099

Peki fazla CPU kullanımı taramadan kaynaklı değil mi arada kendim tarattığımdada işlemci fanı hızlı çalışıyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı