Windows Defender tarama için yeterli midir?

Merhaba. Ben bilgisayarımda herhangi bir sorun yaşamadım ama yine de virüs falan var mıdır diye Windows Defender ile hızlı tarama yaptırdım. Sizce yeterli olmuş mudur? Dediğim gibi bilgisayarda hiçbir sorun yok ama tedbir amaçlı olarak yeterli midir?

Merhaba. Ben bilgisayarımda herhangi bir sorun yaşamadım ama yine de virüs falan var mıdır diye Windows Defender ile hızlı tarama yaptırdım. Sizce yeterli olmuş mudur? Dediğim gibi bilgisayarda hiçbir sorun yok ama tedbir amaçlı olarak yeterli midir?

Merhaba öncelikle. Hızlı tarama ile pek bir şey bulamazsınız tam tarama yaparsanız daha net bir cevap verebilir. Şunu söylemeliyim ki tedbirli bir kullanıcı olunca Windows Defender dahi yeterlidir. O yüzden Windows Defender kullanmıyorum.

Hocam ben yanlışlıkla reklamdan virüs indirimdim zibilyon tane şey indirdi çoğu virüs HitmanPro ile hepsini sildim tarama tamamen temiz bir sıkıntı yok format atamam bir sıkıntı olur mu?

Hocam ben yanlışlıkla reklamdan virüs indirimdim zibilyon tane şey indirdi çoğu virüs HitmanPro ile hepsini sildim tarama tamamen temiz bir sıkıntı yok format atamam bir sıkıntı olur mu?

Konuyu hortlatmanız yanlış, yeni bir konu açabilirdiniz. Sorunuza gelecek olursak Malwarebytes ile de yine emin olana kadar tarayın. Sonrasında da antivirüs olarak Kaspersky kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı