Windows Defender "Tehdit" mesajı nedir?

yavuzgunes34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma her gün Windows güvenlik duvarı tarafından bu tehdit bildirimi gelliyor ama kaldıramıyorum. Nereden bulaştı bilgisayarıma ve nasıl kaldırabilirim bu tehditi?

virüsss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayarıma her gün Windows güvenlik duvarı tarafından bu tehdit bildirimi gelliyor ama kaldıramıyorum. Nereden bulaştı bilgisayarıma ve nasıl kaldırabilirim bu tehditi?

Eki Görüntüle 1161916

İlk Kaspersky daha sonra malwarebtes tam tarama bittiği zaman AdwCleaner ile bir tara eğer kurulum yapamıyorsan ilk Norton Power Eraser kullan.
  • Kaspersky virus removal tool.
  • housecall​

Hocam bunlara bir bakın olmazsa çaresine bakalım.

Windows Defender buluyor ama bazen kaldıramıyor öncelikle güzel virüs programı bulup yükleyip taratın ve bulursa siler benim tavsiyem Malwarebytes ve siz yine de 2 tane antivirüsle taratın ne olur ne olmaz.

MalwareBytes ile tarattım ve temizledim pcyi daha sonra sildim şimdi de defender kapalı nasıl aktif hale getirebilirim
Windows Defender buluyor ama bazen kaldıramıyor öncelikle güzel virüs programı bulup yükleyip taratın ve bulursa siler benim tavsiyem Malwarebytes ve siz yine de 2 tane antivirüsle taratın ne olur ne olmaz.

Dosya Ekleri

• defender.png
    defender.png
    149,1 KB · Görüntüleme: 74

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı