"Windows Defender virüsten korunmayı açın" uyarısı

Berk_7

Decapat
Makaleler
1
Normal bir şekilde oyundaydım ve bir anda ekranın sağ köşesinde "Microsoft Windows Defender virüsten korunmayı açın" gibi bir yazı geldi. Normalde Defender'im açık. Sadece Kaspersky dolayısıyla gerçek zamanlı koruma kapalı. Biraz ürküyorum, yardım edebilecek var mı?

Hemen 2 tane antivirüs kurup testleri yaptır. Virüs girmiş olabilir her şeyini çalıyordur. Verilerin için tüm Dünya halkı seferber oldu.

Korumayı aç. Bir şey olmaz.
Defenderda 'ki "Gerçek zamanlı koruma" dışında her türlü koruma zaten açık. Sorun yaratır mı?

hemen 2 tane antivirüs kurup testleri yaptır. Virüs girmiş olabilir her şeyini çalıyordur. Verilerin için tüm dünya halkı seferber oldu.

Korumayı aç. Bir şey olmaz.

2 tane antivirüs çakışabilir. Ayrıca Spoiler'ın içindeki en son cümle dalga geçer gibi olmuş. Arkadaş bilmiyor olabilir. Neyse, Kaspersky'ın gerçek zamanlı korumasını açın ve tam tarama yapın.

Defenderda 'ki "Gerçek zamanlı koruma" dışında her türlü koruma zaten açık. Sorun yaratır mı?
Sorun yaratmaz hocam. Eğer her gün virüslü yerlere girme gibi bir fanteziniz varsa ikisini de açın nolur nolmaz. Normal kullanıcıysanız kendi haline bırakın. Haftada bir kaspersky ile hızlı tarama yeter.

2 tane antivirüs çakışabilir. Ayrıca Spoiler'ın içindeki en son cümle dalga geçer gibi olmuş. Arkadaş bilmiyor olabilir. Neyse, Kaspersky'ın gerçek zamanlı korumasını açın ve tam tarama yapın.
Öyle olduğu için spoiler içinde zaten. Ciddi bir yargı değil :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı