Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu silmez sadece devre dışı bırakır. Src

Yakın bir zamanda guncelleyeceğim. Oylesine açtığım bir rehberdi baya tuttu
Defender özellikle düşük donanımlı cihazlarda sistemi yoruyor. Format attıktan sonra ilk işim kapatmak oluyor ama silinince daha iyi oluyor bu yüzden silmek daha iyi geliyor bana.

Devre dışı bırakmak daha doğru, zira bu şekilde servisleri silmiş olsanız dahi atanmış görev döngüsüne müdahale etmiyorsunuz, sadece dizin ve dosya siliyorsunuz. Sorun çıkarma ihtimali var, ek güvenlik yazılımlarıyla çakışabilir. Doğrudan devre dışı bırakma aracı kullanmak daha sağlıklı. Yine de alternatif bir yol.

Antivirüs yazılımları sistemi yoruyor. Sürekli açık kalmasını doğru bulmuyorum. Her 15 günde bir geniş bir tarama yapılırsa o zaman kullanılmasında lüzum yok. Kullanacaksanız Kaspersky öneririm. Windows Defender ise her şeyi zararlı görmeye yemin etmiş gibi, aşırı agresif. Kullanmayın.

Merhaba. CD "program files" kısmında takılıyorum sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor nedendir?

Bilgisayar başından 5 dakika ayrılıp gelince bildirim panelinden defender bildirimi görüyorum. Cihazınız 5 kez tarandı, bir virüs algılanmadı diye. Bilgisarayı yavaş olanlar için büyük bir sorun bu. Faydalı rehber, teşekkürler.

Rehber güzel fakat geri yüklemek istersen ne yapacağız?

Dostum yardımına ihtiyacım var bu kodları yazdığımda bazılarında bu klasör bulunamadı tarzı şeyler yazıyor antimalware denen lanetten bir türlü kurtulamıyorum cpu ve bellek’in yarısını kullanıyor nasıl çözebilirim bu işi @reinsy

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…