Rehber Windows Defender'i Tamamen Silmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum yardımına ihtiyacım var bu kodları yazdığımda bazılarında bu klasör bulunamadı tarzı şeyler yazıyor antimalware denen lanetten bir türlü kurtulamıyorum CPU ve Bellek'in yarısını kullanıyor nasıl çözebilirim bu işi @reinsy

Hocam Windows 10'un son Build'leri için geçerliydi bu rehber, W11 de değismiş olabilir. Elime fırsat geçerse yeni versiyonunu çekerim deneyip.

Komutların bazılarının hata vermesi normal bu arada, eksiksiz yapmaniza rağmen hala silinmedi mi?

Win10 kurulu benim sistemde zaten ama maalesef silinmedi

NTLite ile uygulamalardan kaldırın,
Hizmetler ve ek hizmetlerde oto olarak siler.

NTLite ile uygulamalardan kaldırın,
Hizmetler ve ek hizmetlerde oto olarak siler.
Deniyorum ama olmuyor sanırım şu Antimalware'dan bir türlü kurtulamadım Win10 Home kullanıyorum

Defender Disable'ı da çalıştıramıyorum virüslü görüp ne dışlama listesine ekliyor ne de çalıştırıyor

Deniyorum ama olmuyor sanırım şu Antimalware'dan bir türlü kurtulamadım Win10 Home kullanıyorum

Defender Disable'ı da çalıştıramıyorum virüslü görüp ne dışlama listesine ekliyor ne de çalıştırıyor
Defender defeater ve defender disabler sadece hizmetleri siler, recovery mod'a girmeden veya driversiz olarak defender tamamen silinmiyor o yüzden yapımı ve anlatımı zor. Ben virtualboxda yapmıştım çok önceden çalışmıştı yeni yöntem bulursam güncellerim konuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı