Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim de yazımına dikkat et derken ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise okuyorum. Şuan Windows 8.1 korsan. :) Acaba ben de bedava kullanabilir miyim?

@SypeR Dreampark'a üye oldun ama yazılımla uğraşıyor musun, yoksa ücretsiz almak için mi üye oldun?

Hedefim bilgisayar mühendisliği yazılım bölümü üzerine okumak olduğu için üye oldum. Yoksa sadece ücretsiz diye değil. Tabi Visual Studio Professionals gibi baya rakamlı programları ücretsiz şekilde edinmekte fena olmuyor değil :D Bu arada konu dışına çıkmayalım lütfen...

Okuyan insanlara yönelik gayet güzel bir çalışma. Bende Windows 8.1 yükledim ve kullanıyorum. 2 sene boyunca kafamız rahat :)

- - - Güncellendi - - -

Teşekkürler. Okulum kayıtlıysa bende geçiş yaparım.
Orijinal kullanmak bizim işimiz. :D

Okulun kayıtlı olmasa bile Dreamspark'a Syper'ın da bahsettiği gibi öğrenci kimliği tarzı belgeni kanıt olarak göstererek kayıt olabiliyorsun. Bu sayede her türlü kullanabilirsin.

Ben önceden almıştım fakat iso dosyasını kaybettim lisansım elimde duruyor. Nereden indirebilirim link verebilir misiniz?

Paylaşım için teşekkürler SypeR, ben de bir şansımı denedim 3-5 gün içinde cevap vereceğiz dediler. Hayırlısı artık. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Windows 8'in hafifletilip şirketlere uygun hizmetlerle donatılmış versiyonu. İçinden Normal bir W8'de çıkan
"
Metro
Müzik
Metro Video
Metro Okuyucu
Metro Posta,Takvim,Kişiler
Metro Oyunlar
Metro Haritalar
Metro Hava Durumu
Metro Bing
Metro Fotoğraf
Metro Seyehat
Metro Kamera
Metro Haberler
Metro Finans
Metro SkyDrive
Metro Spor
"
Uygulamaları ön-yüklü bir şekilde gelmemekte. Kendin Mağaza'dan indiriyorsun. Gerçi böylece Windows'u yeni kurduğunda şişmiş şekilde almıyorsun o güzel bir şey. Birde beleş lisans olduğu için o kadarını kullanıcı kendi halletsin bir zahmet :D

Bunların elle kurulabilmesi güzelmiş. Ben bunlardan mahrumuz sanıyordum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı