Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@SypeR ben şimdi orta okul olarak kayıt yapacağım ama üniversiteyle kayıt yapınca daha farklı ürün mü veriyorlar?

Bir de hala e-mail gelmedi ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu açıklayamadım sanırım.

Üniversite e-postanız ile kayıt olduğunuzda onay beklemek gibi bir durum yok. Otomatik olarak aktifleşiyor hesabınız. Ayrıca atıyorum SAÜ'de okuyorsun. adın@sau.edu.tr şeklinde de mailin var. SAÜ'nün ise DreamSpark hizmeti ile öğrencileri için başka programlarında anlaşmasını yapabiliyor. Farkındaysanız DreamSpark'ta TechNet'te olmayan ürünler bile mevcut. SAÜ bu programları bu adrese sahip olanlar için anlaşıyor ve onlara da sunulmasını istiyor. Böylece o kişinin hesabında üniversitenin anlaşmış olduğu programlarda ekleniyor Free veya Premium üyeliğinin üstüne.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

@SypeR Sence benim sorunum ne? Onaylandınız diye e-posta geliyor ama hesaba girince onaylanmadı diyor :( .

Oradaki olay başka bir şeydir. O DreamSpark abonelikleri arasındaki farklardır. Detaylı listesi için: http://aka.ms/dsproductlist

9600.17050.WINBLUE_REFRESH.140317-1640_X64FRE_EMBEDDEDINDUSTRY_TR-TR-IR3_CEI_X64FRE_TR-TR_DV9.ISO
3.5 GB

İndirin. :)

İso' nun adıyla nasıl indirebiliriz ki? Ne yapacağız o ismi?

Ben düzgün bir şekilde indirdim kurdum. Ama lisans hatası verdi ben de crackledim. :D

İndirirken bi kod vermişti onu sakladım o kadar. Nasıl yapacağımı anlamayınca ben de crack yaptım. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı