Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu andan itibaren ben de kabul edildim. Keyi aldım ve Windows da iniyor

Teşekkürler, bu arada yazılım kataloğunda ücretsiz bir Office sürümü olmasını da umuyordum ama galiba yok ya da ben göremedim!

Teşekkürler bu güzel konu için SypeR DreamSpark'ı biliyordum ancak aklımdan uçup gitmişti, açtığın konu ile tekrar hatırladım. Dün öğle saatlerinde okulda iken telefon üzerinden Safari ile kayıt yaptım ve bugün sabah yanıt gelmişti. Ardından öğrendim ki üniversitemin de DreamSpark ile anlaşması varmış. Üniversite sistemi üzerinden Windows 8.1 Pro için key aldım ve daha önceden KMSpico ile etkinleştirdiğim Windows 8.1 Pro'yu buradan aldığım key ile süresiz olarak etkinleştirdim. Ancak öğrenciler için çaba harcayan DreamSpark nasıl olur da Microsoft Office'i ücretsiz olarak sunmaz anlamış değilim.

Bir ara ücretsizdi yanlış hatırlamıyorsam. En azından Windows 8.1 aldık.

Hayırlı olsun. Bu arada bildiğin üzere Windows daha pahalı bir yazılım ve bunu ücretsiz olarak dağıtıyorlar. Office olmasa da olur. Ayrıca "Office 365 Öğrenci/Üniversite" 4 yıllık paket sadece 120TL. Ve içinde bir sürüde ürün var.

Detaylı bilgi için: http://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/pdp/Office-365-Üniversite/productID.263872900

Ben bu olayı ilk defa gördüm. Daha doğrusu daha öncede rastlamıştım ama bu konuyu görmemiştim. Ben şuan boşta olduğum için kardeşimin bilgileri ile kayıt yapacağım. Kendisi lise 3'e gidiyor. Kanıt olarak en temizinden öğrenci belgesi ve karnesini göndermeyi planlıyorum. Bu Windows sürümü normal bildiğimiz gibi format için kullanılabiliyor mu ? Lisans süresi ne kadar ve bu verdikleri sürüm dosyası ile istediğimiz bilgisayara sistemi kurup lisanslama yapabiliyor muyuz ?

Son düzenleme:

Lisans sınırsız. Format için kullanılabilir. Ben USB'ye yazdım. Boş bir zamanımda geçeceğim. Windows 8 PRO (Korsan) kullanıyorum. Sıkıntı olur mu? Windows 8.1.1 bu sürüme gelecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…