Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajları okudum ama nasıl aboneliğimizi etkinleştireceğimizi anlamadım. Fotoğrafları nasıl gönderiyoruz?

Ehem. Uzun bir süre boyunca bu konuya bakamadım. Her neyse.
  • Elinizde "with Update" içerikli ISO yoksa ve önceden yüklediğiniz Windows Embedded 8.1 Industry Pro varsa ve Update işlemini yapamıyorsanız yapmanız gereken adımlar şunlar;
    1. Görev Yöneticisi > Yeni Görev > cmd (Yönetici tiki aktif olsun.)
    2. "sfc /scannow" yazıyoruz. (Bu kodun çalışması için bakım işleminin olmaması gerekli bilgisayarda.)
    3. Birkaç yazı çıkacak işlemin başladığına dair. Bu esnada SSD'li bir sistemde yaklaşık 10, HDD'li bir sistemde sanırım 25 dakika civarı beklemeniz gerekecek.
    4. Tamanlandıktan sonra yapılanların loglarını bildiren bir mesaj çıkartacak. (İstesenizde o logları açamazsınız. Boşuna dizine gitmeyin.)
    5. Update KB dosyalarını teker teker tekrar yüklemeyi deneyin.
    6. Her KB dosyası kurulumundan sonra sistemi yeniden başlatın.
    7. Windows 8.1 Update hayırlı, uğurlu olsun.
  • Elinizde "with Update" içerikli ISO varsa ama format atmak istemediğiniz halde Windows Embedded 8.1 Industry Pro varsa ve Update işlemini yapamıyorsanız yapmanız gereken adımlar şunlar;
    1. Bu ISO'yu bir DVD/USB'ye yazdırın.
    2. USB'yi boot edin.
    3. Yükselt butonuna basın.
    4. Otomatik olarak Update dosyalarını içeren "system" dosyaları yüklenecektir.
    5. İşlem bitince otomatik yeniden başlayacaktır.
    6. Windows 8.1 Update hayırlı, uğurlu olsun.
Kolay gelsin. :)

Merhabalar arkadaşlar. Bende şu an indiriyorum DreamSpark'tan. Deneme sürümü Win 8.1 pro yüklüydü bilgisayarımda.
Merak ettiğim konu; performans açısından normal 8.1'den farkı var mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu?

Konudaki mesajlara biraz baktım. Bir kaç gün sonra üyeliği aktif olanlar olmuş Bana 5 dakika sonra mail attılar. :D

Ben gece yolladım sabaha mail gelmişti açıkçası. Bana göre normal 8.1'den çok daha hızlı çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı