O
Oğulcan Erişti
Ziyaretçi
Zor bir sey degil. E-Okul'dan Ders Programini resim cek yolla. 
Haftalık ders programını yolladım. Cevabın için teşekkürler.Zor bir sey degil. E-Okul'dan Ders Programini resim cek yolla.![]()
Yolladıktan sonra mı üye olmak lazım?Aynı karneyle deneyin. Kabul etmezlerse bir arkadaşından rica et.![]()
Üye olduktan sonra yollamak lazım.
Ben de öyle yaptım neden olmadı?Üye olduktan sonra yollamak lazım.![]()
@5062 , mesaj geldi bu sayfaya girin dedi girdim bu mesaj geldi ne yapacağım şimdi? Devam denince sayfa yenileniyor.
![]()
@Berke Kan
Nasıl lisans aldın? Ben daha önce aynı e-mail ile dreamspark 'a üye oldum. Bende de onaylandı diyor devama tıklayınca sayfa yenileniyor.
Lisans derken aktivasyon kodunu söylemek istedim. Win8.1 indirdiğim yerde "get key" yazıyordu, ordan aldım lisansı.
Hayır gerek yok. Başka bir mail adresi ile adımları takip ederek tekrar deneyin.
Evet, doğru. Bugün Dreamspark güncellenmiş ve artık 2 farklı seçenek ile giriş yapma imkanımız var.Ben dün yaptım yine. Şunları yaptım :
Bu adımlar doğru mu?
- Dreamspark'a başka bir üyelik açtım.
- Belge sunabilirim yerinde ülkeyi Türkiye, okul türünü ''K-12 ilk ve orta öğretim'' , okul adını ''Yıldırım Ortaokulu'', e- posta adresini Dreamspark'takini girdim, kanıt belgesinde görünen adı kendi adım yazdım, eke ise okul ders notlarının görüntüsünü koydum ve açıklamaya ''Kanıt belgesinde tarih mevcut.'' yazdım.
- Yolladıktan sonra bugün açtım yine aynı mesaj geldi. O siteye girdim yine akademik durumumun onaylandığını gördüm.
- Devama tıklayınca yine sayfa yenilendi.
- Bugün nedense Dreamspark'a girmeye çalıştığımda bakım olduğunu gördüm.
@Berke Kan
@SypeR
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.