Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows Embedded 8.1 Industry Pro iniyor şu anda. "Get lisance" diyerek keyi de aldım. Merak ettiğim noktalar indirdiğim ISO'yu USB'ye boot ettikten sonra kurarken UEFI kurulum yapabiliyor muyuz? Birde aldığımız keyi yüklemeye başlamadan önce mi giriyoruz yoksa Windows'u kurduktan sonra etkinleştir kısmına mı giriyoruz?
  1. UEFI kurulum var içinde. Zira orijinal Microsoft ISO'su dosya. Var mı daha iyisi?
  2. Aldığın keyi Windows'u kurduktan sonra "Bilgisayar Ayarları > Etkinleştir" ekranı üzerinden aktive edebilirsin.
 
Şu anda Windows 8.1 Pro işletim sistemini kullanıyorum. Bilgisayarımın içinde oyunlar var. Kurulum yaparken bunları nasıl saklayabilirim?
 
Şöyle ki oyunların kurulmuş dosyalarını komple D:'ye aktarıyorsun. Daha sonra kısayolları mümkünse düzenliyorsun. Değilse oyunların çalıştığı .exe'yi kısayol olarak atıyorsun masaüstüne. Sonra da normal bir şekilde temiz formatını atıyorsun. Eğer oyunların orijinal ise Steam, Origin veya uPlay kurulum klasörlerini D:'ye taşıman ve format sonrasında ise kurulacak oyunların dizinini D'deki örneğin "D:\Oyunlar\SteamKutuphanesi" şeklinde göstermen gerekiyor. Gösterdikten sonra ise zaten programlar otomatik olarak kurulu olan oyunları denetliyorlar. Eksik/bozuk parçaları varsa tamamlıyorlar.
 
SypeR üye olamadım. Öğrenci karnesi yolluyorum kabul etmiyorlar. Açık öğretim bilgileri resmini yolluyorum kabul etmiyorlar. Acaba TeamViever ile bağlanıp yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SypeR nasil yapacağız? :( Kaç tane gönderdim hep onaylanmadi cevabini aldim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onaylanmayanlar gelen e-postanın ekran görüntüsünü koyabilirler mi acaba?
Buyur.

technoppp.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı