Bende de yok.Bey'ler Okul 'un e-mail adresi yokNe yapacağım ?
Tech.net'te yine buradaki ISO mevcut. Oradan indirebilirsiniz.Merhabalar, yaklaşık bir kaç saat sonra sistemimi toplayacağım ve DreamSpark'a 00:00 da başvurdum ben toplayana kadar onaylanacağını düşünmüyorum. Bu yüzden bana onaylanmadan indirebileceğim bir link verirseniz çok mutlu olurum onaylanıncada verilen kod ile ürünü etkinleştiririm.
Evet, aynen öyle. Hangi mail adresiniz ile üye olduysanız o adrese mail geliyor.Eğer onaylanırsa onay maili üye olup aldığımız Hotmail'e mi geliyor ?
DreamSpark'a üye olurken öğrenci olduğumuzu kanıtlamak için ne gibi belge göstermemiz gerekiyor?
Abi Dreamsparka "Sign in"e tıkla > microsoft account > çıkan sekmede ne yazdığını tam hatırlamıyorum ama ok işaretlerinin içinde yazılar yazıyor. En alttakine girip okul kimliğinin çok düzgün fotoğrafını çekiyorsun. Belge seçme yerine ise okul adını, okul kimliğinde ad soyad yazan resmi seçiyorsun ve submit tıklayarak kayıt ediliyorsun. 1, 2 gün boyunca hotmailini kontrol et. Dreamspark mesajı gelince aktive et hesabı. Sonra lisans senin olsun.Hocam nasıl kanıtlayacağız öğrenci olduğumuzu ve hangi linkten ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.