Windows gezgini bozulmaları

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 881

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
PC'de gezinirken falan birden görev çubuğu çalışmamaya falan başlıyor. Fn+F6 basınca müzik durmuyor. Ses ayarlama yeri açılmıyor veya görev çubuğundaki herhangi bir şeye tıklayınca açılmıyor. Görev yöneticisinden Windows gezginini yeniden başlatınca düzeliyor fakat sürekli bu olay oluyor kesin bir çözümü var mı?

Benimki değil. Belki ondandır diye düşünüyordum ama şimdi düşünmüyorum. Keşke biri çıksa da bu soruna çözüm bulsa. :D
Keşke ya çok can sıkıcı bir durum. Benim SSD hafif sıkıntılı acaba bundan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum sizin SSD'de bir problem var mı? Bir de sürekli Windows Gezginini yeniden başlatmanın bir zararı var mıdır acaba?

Keşke ya çok can sıkıcı bir durum. Benim SSD hafif sıkıntılı acaba bundan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum sizin SSD'de bir problem var mı? Bir de sürekli Windows Gezginini yeniden başlatmanın bir zararı var mıdır acaba?

Sürekli yeniden başlatmanın bir zararı olmaz. Benim SSD'de iyi değil fakat bundan kaynaklandığını sanmıyorum. Ama oladabilir.

Sürekli yeniden başlatmanın bir zararı olmaz. Benim SSD'de iyi değil fakat bundan kaynaklandığını sanmıyorum. Ama oladabilir.
Yakın zamanda Windows 11'e geçmeyi planlıyorum da muhtemelen sorun Windows 11'de de devam edecek. Sorun kişisel olmayıp herkeste ara ara meydana gelebilir diye düşünüyordum ama bu konu dışında başka konu da bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı