Windows gezgini bozulmaları

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 898

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
PC'de gezinirken falan birden görev çubuğu çalışmamaya falan başlıyor. Fn+F6 basınca müzik durmuyor. Ses ayarlama yeri açılmıyor veya görev çubuğundaki herhangi bir şeye tıklayınca açılmıyor. Görev yöneticisinden Windows gezginini yeniden başlatınca düzeliyor fakat sürekli bu olay oluyor kesin bir çözümü var mı?

PC'de gezinirken falan birden görev çubuğu çalışmamaya falan başlıyor. Fn+F6 basınca müzik durmuyor. Ses ayarlama yeri açılmıyor veya görev çubuğundaki herhangi bir şeye tıklayınca açılmıyor. Görev yöneticisinden Windows gezginini yeniden başlatınca düzeliyor fakat sürekli bu olay oluyor kesin bir çözümü var mı?

Galiba temiz format atmanız gerekiyor.
Virüs taraması deneyebilirsiniz.

Virüs taraması yaptım temiz çıktı format atmaktan başka bir tavsiyeniz var mı?

Maalesef yok. Advanced System Care ile regedit temizliği ve tamiri yapabilirsiniz. 30 günlük deneme süresi var. Bir hata varsa da düzeltir.
Ancak format tavsiye ederim.

Hocam aynı sorunu uzun süredir ben de yaşıyorum düzeltebildiniz mi?

Maalesef. Arada sorunlar değişiyor. Bazen SS alamıyorum. Bazen Görev Yöneticisi'ni açamıyorum. Hala bu sorunlar devam ediyor.
Aynı şekilde bende de öyle. Bazen ses artırıp azaltmak istediğimde ekranda gözükmüyor, şarkıyı durduruyorum durdurulmuyor, alt tab yapıyorum yapmıyor. Bilgisayarda virüs falanda yok niye böyle oluyor anlamış değilim.
Gezgini yeniden başlatabilirsiniz.
Ben de bunu yapıyorum sadece anlık çözüm sağlıyor bir süre geçtikten sonra tekrar bozuluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı