Çözüldü Windows Gezgini'nde SSD gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
2.bir disk olarak mı bağladınız yoksa bilgisayarda 1 tane mi depolama birimi var?
Sadece 1TB SSD disk var demişsiniz görsele göre de 1 tane disk takılı. Boyutu 1TB değil sadece o da Windows'un 1024MB alanı 1GB olarak okuması.
Olayı yeni gördüm. Diski şu an kullanıyorsunuz soru.

@sefer semih dediğiniz disk şu an kullanılmakta. Normal şartlarda da görmeniz gerekeni görmektesiniz. İyi kullanımlar.

@Einstein disk kullanılıyor.

@Einstein @Maomao
Affınıza siginarak gerçekten bilgisayarlardan anlamıyorum SSD depolama alanımi demek?
Eğer öyleyse benim depolama alanı olarak 30 GB gosteriyor ve laptopta yer yok kullanamıyorum eğer sacmaliyorsam gerçekten özür dilerim bilmiyorum.

SSD depolama birimidir? 30GB olmasının sebebi Windows'a 30GB ayrılması, 918 GB'lik alana sağ tıklayım birimi küçült deyin ve 300GB yani 300000 yazın ve küçültün, daha sonra 30 GB olana sağ tıklayıp genişlet deyin. Eğer genişlet pasif ise temiz kurulum ile Windows kurulumunu gerçekleştirin.

SSD depolama birimidir? 30GB olmasının sebebi Windows'a 30GB ayrılması, 918 GB'lik alana sağ tıklayım birimi küçült deyin ve 300GB yani 300000 yazın ve küçültün, daha sonra 30 GB olana sağ tıklayıp genişlet deyin. Eğer genişlet pasif ise temiz kurulum ile Windows kurulumunu gerçekleştirin.

Birimi küçült seçeneğine basamiyorum sadece birimi sil tusuna basabiliyorum

918 GB'lik diskte dosyalarınız var mı? Yoksa silin ve 30GB'lik olana sağ tık yapıp genişlete bas.

918 GB'lık diski sildim ama bu sefer 30GB'lık dosya genişletilemiyor sıfırlayıp tekrar Windows kurmayı denedim ama bu sefer de alan yok diyor ne yapmaliyim.

918 GB'lık diski sildim ama bu sefer 30GB'lık dosya genişletilemiyor sıfırlayıp tekrar Windows kurmayı denedim ama bu sefer de alan yok diyor ne yapmaliyim.
@Maomao kendime ait hiç bir dosya yok windowsun otomatik güncellemesi ile bütün dosyalar 30 GB doldu neyi silip yer acacagimi bilmiyorum

@Maomao kendime ait hiç bir dosya yok windowsun otomatik güncellemesi ile bütün dosyalar 30 GB doldu neyi silip yer acacagimi bilmiyorum
Kafanı çok karıştırdın usb ile kurulum yaparken biçimlendirip bütün birimleri silip temiz kurulum yap

Technopat Haberler

Geri
Yukarı