Windows güvenliği bozuk gözüküyor

Bakın mesela bazen açılışda böyle sorunlar oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-30 175157.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-30 175157.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 37
Ne yani? PC'nizde trojan falan mı olduğunu düşünüyorsunuz? İzlendiğinizi mi yoksa? Sadece bir kısımda daha koyu renk var diye PC'de virüs olduğunu mu çıkardınız? Lütfen yapmayın ya hiçbir şey yok. Neden bu kadar şey yazdınız ki konuya? Fotoğraflara bakmadan harbiden PC'de ciddi bir virüs diye düşünüp bakmıştım. Dediğim gibi, hiçbir şey yok.

Bak tekrar diyorum sadece merak ettiğimden bunun bir çözümünü falan istemiyorum sadece neden böyle olduğunu bilen var mı ya da bunun olmasının nedeni virüs dür diyecek kişiler için yaşadığım olayı anlattım neden bu kadar ciddileşiyorsunuz benim sormaya çalıştığım sorun var ya da yok değil bu neden böyle demek istiyorum hala virüs yok hiçbir şey yok diyorsun.

:D ben bir şey demiyorum artık iyi sosyaller.

Tamam gidebilirsin söylediğimi yanlış anlamaktan başka hiçbir etkin olmadı zaten.

Bakın söylemeye çalıştığımı tekrar söylüyorum normal olanı 1.görseldeki bende olan ise 2. görseldeki söylemeye çalıştığım şey ise bu neden bende böyle bu yani çözümünü falan istemiyorum sadece neden böyle olduğunu bilen var mı diye soruyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-30 180518.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-30 180518.png
    83 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2023-03-30 180606.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-30 180606.png
    86,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Bak tekrar diyorum sadece merak ettiğimden bunun bir çözümünü falan istemiyorum sadece neden böyle olduğunu bilen var mı ya da bunun olmasının nedeni virüs dür diyecek kişiler için yaşadığım olayı anlattım neden bu kadar ciddileşiyorsunuz benim sormaya çalıştığım sorun var ya da yok değil bu neden böyle demek istiyorum hala virüs yok hiçbir şey yok diyorsun.

Tamam gidebilirsin söylediğimi yanlış anlamaktan başka hiçbir etkin olmadı zaten.

Bakın söylemeye çalıştığımı tekrar söylüyorum normal olanı 1.görseldeki bende olan ise 2. görseldeki söylemeye çalıştığım şey ise bu neden bende böyle bu yani çözümünü falan istemiyorum sadece neden böyle olduğunu bilen var mı diye soruyorum.

Windows 11 kullanıyorum aynı sorun bende de var ama sonradan oldu başta böyle değildi beni de çok rahatsız ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı