Windows güvenliğin gördüğü dosya virüs müdür?

Denetim Masası'na geldim ama adamın Windows Defender güvenlik duvarıyla benimki aynı değil
Windows 10 dimi?

1757160459099.png

Bunu yazınca bunun çıkması lazım o şekilde ilerleyebilirsiniz.

Tamamdır büyük ihtimalle biraz araştırdım ve Driverpack sanki driver updatelemek için kurulmuş bir şey gibi duruyor eğer bilgisayarında Driver Booster gibi farklı bir şey varsa onlardan gelmiş olabilir.

Format attıktan sonra sürücülerin (ses, parmak izi okuyucu, mikrofon) gibi cihazların yazılımları gider o uygulama tüm boosterların yazılımını güncelleştirir.

Büyük ihtimalle bir virüs te olabilir windows çoktan silmiş de olabilir

Format attıktan sonra sürücülerin (ses, parmak izi okuyucu, mikrofon) gibi cihazların yazılımları gider o uygulama tüm boosterların yazılımını güncelleştirir.

Büyük ihtimalle bir virüs te olabilir Windows çoktan silmiş de olabilir

Kasperskya girdiğimde lisans yok ve güncelle diyordu onunla bir alakası var mıdır?

Eğer cihaza bırakabileceği bir zarar olduğunu düşünyorsan chkdsk /f /r CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlat (o sırada yazdıktan sonra sana Y/N de diyebilir ona Y de)

Teşekkürler yardım ettiğiniz için
Sorun değil.

Eğer cihaza bırakabileceği bir zarar olduğunu düşünyorsan chkdsk /f /r CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlat (o sırada yazdıktan sonra sana Y/N de diyebilir ona Y de)
Bu şekilde windows virüs ise tarama ile virüsün bırakmış olabileceği sorunları düzeltir.

Eğer cihaza bırakabileceği bir zarar olduğunu düşünyorsan chkdsk /f /r CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlat (o sırada yazdıktan sonra sana y/n de diyebilir ona y de)

Sorun değil.

Bu şekilde Windows virüs ise tarama ile virüsün bırakmış olabileceği sorunları düzeltir.

Cihaza ne zarar bırakabilirki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı