Windows hesabımı değiştiremiyorum

EfeAyduğan

Hectopat
Makaleler
1
Oyun oynamak için arkadaşımın Microsoft hesbını alıp giriş yapmıştım fakat Windows hesabım da değişti ve eski hesabıma geçemiyorum. Arkadaşımla aynı hesabı kullanmak zorunda kalıyorum. İnternetten araştırdım fakat sanırım benimki farklı bir durum.

Yeterince açıklayıcı değil, biraz daha anlatabilir misiniz?

Yani şöyle başlat menüsü>user(kullanıcı ismi)>hesap ayarlarını değiştir>e-posta ve hesaplar kısmına geldiğim zaman iki hesap gözüküyor birisi arkadaşımın Microsoft hesabı birisi benim. Kendi Microsoft hesabımı kaldırabiliyorum fakat arkadaşımın hesabı için öyle bir seçenek yok. Bu yüzden hesap bende kaldı gibi bir şey.

Yani şöyle başlat menüsü>user(kullanıcı ismi)>hesap ayarlarını değiştir>e-posta ve hesaplar kısmına geldiğim zaman iki hesap gözüküyor birisi arkadaşımın Microsoft hesabı birisi benim. Kendi Microsoft hesabımı kaldırabiliyorum fakat arkadaşımın hesabı için öyle bir seçenek yok. Bu yüzden hesap bende kaldı gibi bir şey.

Yönetici olup dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı