- Makaleler
- 1
Aynen.Bunu mu çalıştıracağız?
Aynen.Bunu mu çalıştıracağız?
Hangi sağlayıcı kullanıyorsun. Ben türk telekom kullanıyorum sorunsuz bir şekilde tüm sitelere giriyor.Yine olmadı.
Türk telekom.Hangi sağlayıcı kullanıyorsun. Ben türk telekom kullanıyorum sorunsuz bir şekilde tüm sitelere giriyor.
Hangi sağlayıcı kullanıyorsun. Ben Türk Telekom kullanıyorum sorunsuz bir şekilde tüm sitelere giriyor.
Millenicom bildiğim kadarıyla DNS engellemesi yapıyor sadece. DNS değiştirerek giremiyor musunuz?Sanırım Millenicom ama emin değilim.
Hangi dns kullanıyorsunuz? Ben Cloudflare DNS kullanıyorum sorunsuz giriyor. Belki türk telekom dns kullandığınız için girmiyordur.Türk telekom.
Millenicom bildiğim kadarıyla DNS engellemesi yapıyor sadece. DNS değiştirerek giremiyor musunuz?
Hangi DNS kullanıyorsunuz? Ben Cloudflare DNS kullanıyorum sorunsuz giriyor. Belki Türk Telekom DNS kullandığınız için girmiyordur.
Millenicom bildiğim kadarıyla DNS engellemesi yapıyor sadece. DNS değiştirerek giremiyor musunuz?
Hangi DNS kullanıyorsunuz? Ben Cloudflare DNS kullanıyorum sorunsuz giriyor. Belki Türk Telekom DNS kullandığınız için girmiyordur.
Fiber mi yoksa vdsl mi kullanıyorsunuz. Bir de modeminiz ne?İkisi de denedim olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.