Windows için Xbox Game Pass alınır mı?

geforceplayer22

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2018
Mesajlar
68
Microsoft için Game Pass şu anda %87 indirimde 6 TL gibi bir fiyatı var. Ben 6 TL ödediğim zaman 1 aylık mı satın alıyorum yoksa devamlı abone mi oluyorum? Demek istediğim, 6 TL ödeme yaptıktan sonra bir daha para çekiyor mu çekmiyor mu? Tek seferlik olup bir daha çekmiyor mu?
 
Kampanya var şuanda. İlk 3 ay 5.90 TL'ye kullanabiliyorsunuz. Sonra 30 TL civarı oluyor diye biliyorum. Devamlı almış olmuyorsunuz. Şuan ki kampanya ile birlikte 3 ay 5.90 TL'ye sahip olabiliyorsunuz Game Pass'a.
 
Bence 3 aylık alıp (ben olsam 3 ay geçince iptal ettiririm) kullanırım bildiğim kadarıyla kalitesiz birşey değik Game Pass
 
Game Pass'ı alıp otomatik ödemeyi iptal ediyorsunuz diye hatırlıyorum. Yani olduğundan eminim çünkü 3-4 kere aldım ve yaptım ancak nasıl yaptığımı hatırlamıyorum şuan.
Ancak onu yaparsanız para kesilmiyor.
Bir de bu Game Pass'da sürekli aynı indirimi yapıyor Microsoft, aylardır 6 liraya alıyorum. Bazen 3 ay 6 liraya alınıyor.
 
Microsoft için Game Pass şu anda %87 indirimde 6 TL gibi bir fiyatı var. Ben 6 TL ödediğim zaman 1 aylık mı satın alıyorum yoksa devamlı abone mi oluyorum? Demek istediğim, 6 TL ödeme yaptıktan sonra bir daha para çekiyor mu çekmiyor mu? Tek seferlik olup bir daha çekmiyor mu?
6 Tl'yi verin, sonra yinelenen ödemeyi iptal edin. 3 ay sonra üyelik bitince yüksek ihtimalle yine 6 Tl'ye düşmüş olur, o zaman yine alırsınız.
 
Bende var, alınmaz. Ne mod ne de yama yapabiliyorsun oyunlara. HOI4 ve Cities Skylines var mesela, kendi içinde Mod Manager'ı olan oyuna mod yaptırmıyor çünkü dosya dizini kilitli. Forza Horizon için tutuyorum sadece. Oyun kütüphanesi de baya kötü. Oynamaya değer 10-15 oyun anca vardır.
 
Tek seferlik değil aylık olanda ilk ay 6TL sonra aylık 45TL. 3 aylık olanda ise ilk 3 ay 6TL sonraki her 3 ay 135TL. Üyelik bitince oyunlar kitleniyor daha oynayamıyorsun.

3 ay 6TL olanı alıp üyelik ayarlarından "yinelenen ödeme" seçeneğini kapatıyorsunuz böylece otomatik olarak para çekip yenilenmiyor. Gayet iyi oyunlar var. 3 ayda en az 150-200TL değerinde oyun bitirirsin. Ben kullanıyorum memnunum şahsen 😀
 
Online oyun odaklıysan aradığını bulamayabilirsin. Bu konuda pek fazla oyun barındırmıyor. Tek kişilik oyunlar ise iyi hoş ancak mod seçeneği yok, yama yapamıyorsun. xbox uygulaması desen başlı başına sorunlu. Koca 85gb'lık forza oyununu indirirken 80gb'de iken elektrikler kesildi. Tekrar bilgisayarı açtığımda ise 80gb'nin yerinde yeller esiyordu.

Kısacası oyunlara bak beğenirsen öyle al. Bence 3 aylık 6 tl için denenebilir. En azından forza falan takılırsın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı