Windows Insider nasıl kapatılır?

discordf

Decapat
Selam, ben PC'yi yeniden başlattim daha sonra bu hatayı aldim: Windows Insider derlemeniz bir sorunla karşilaşti durdurma kodu: 0xc000021a yeşil ekrandi. Acaba komut isteminden Insider'den çikabilir miyim?

Windows 10:
  1. Sonraki derleme duyurusunu bekleyin. Geri Bildirim Merkezi uygulaması bunu denetlemek için iyi bir yerdir.
  2. Cihazınızda bir üretim sürümü kullanıldığından emin olun. Bilgisayarınızda, aşağıdakilerden birini yapın:
    • Başlangıç düğmesini seçin, ardından Sistem > Hakkında > Ayarlar'ı seçin ve ardından derleme sürümünü, sürümünü ve derleme numarasını arayın.
    • Arama kutusuna winver yazın veya Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, ardından derleme numarasını arayın.
  3. Başlangıç düğmesini seçin, ardından Ayarlar > Windows Insider Programı> Güvenlik & Güncelleştir'i seçin ve ardından Insider derlemelerini durdur'u seçin.
  4. Cihazınızda almayı durdurmak için talimatları izleyin.

Windows 11:

1. Sonraki derleme duyurusunu bekleyin. Geri Bildirim Merkezi uygulaması bunu denetlemek için iyi bir yerdir.
  2. Cihazınızda bir üretim sürümü kullanıldığından emin olun. Bilgisayarınızda, aşağıdakilerden birini yapın:
    • Başlangıç düğmesini seçin, ardından Sistem > Hakkında > Ayarlar'ı seçin ve ardından derleme sürümünü, sürümünü ve derleme numarasını arayın.
    • Arama kutusuna winver yazın veya Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, ardından derleme numarasını arayın.
  3. Başlangıç düğmesini seçin, ardından Ayarlar > Windows Update > Windows Insider Programı'nı seçin ve ardından Insider derlemelerini durdur'u seçin.

Windows 10:
  1. Sonraki derleme duyurusunu bekleyin. Geri bildirim merkezi uygulaması bunu denetlemek için iyi bir yerdir.
    • başlangıç düğmesini seçin, ardından sistem > hakkında > ayarlar'ı seçin ve ardından derleme sürümünü, sürümünü ve derleme numarasını arayın.
    • arama kutusuna winver yazın veya Windows logo tuşu + r tuşlarına basın, ardından derleme numarasını arayın.
  3. başlangıç düğmesini seçin, ardından ayarlar > Windows Insider programı> güvenlik & güncelleştir'i seçin ve ardından Insider derlemelerini durdur'u seçin.
  4. Cihazınızda almayı durdurmak için talimatları izleyin.

Windows 11:

1. Sonraki derleme duyurusunu bekleyin. Geri bildirim merkezi uygulaması bunu denetlemek için iyi bir yerdir.
    • başlangıç düğmesini seçin, ardından sistem > hakkında > ayarlar'ı seçin ve ardından derleme sürümünü, sürümünü ve derleme numarasını arayın.
    • arama kutusuna winver yazın veya Windows logo tuşu + r tuşlarına basın, ardından derleme numarasını arayın.
  3. başlangıç düğmesini seçin, ardından ayarlar > Windows Update > Windows Insider programı'nı seçin ve ardından Insider derlemelerini durdur'u seçin.

Bilgisayara erişimim yok keşke araştirarak yazsaydin.

Bilgisayara erişimim yok keşke araştirarak yazsaydin.

Hocam en temizi format atmak önemli programları vs. D diskine yedekleyin. Ben fazla format atan birisi olarak çoğu uugulamayı dosyaları D diskine yedekliyorum sorun yaşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı