Windows 10:
- Sonraki derleme duyurusunu bekleyin. Geri bildirim merkezi uygulaması bunu denetlemek için iyi bir yerdir.
- Cihazınızda bir üretim sürümü kullanıldığından emin olun. Bilgisayarınızda, aşağıdakilerden birini yapın:
- başlangıç düğmesini seçin, ardından sistem > hakkında > ayarlar'ı seçin ve ardından derleme sürümünü, sürümünü ve derleme numarasını arayın.
- arama kutusuna winver yazın veya Windows logo tuşu + r tuşlarına basın, ardından derleme numarasını arayın.
- başlangıç düğmesini seçin, ardından ayarlar > Windows Insider programı> güvenlik & güncelleştir'i seçin ve ardından Insider derlemelerini durdur'u seçin.
- Cihazınızda almayı durdurmak için talimatları izleyin.
Windows 11:
Sonraki derleme duyurusunu bekleyin. Geri bildirim merkezi uygulaması bunu denetlemek için iyi bir yerdir.- Cihazınızda bir üretim sürümü kullanıldığından emin olun. Bilgisayarınızda, aşağıdakilerden birini yapın:
- başlangıç düğmesini seçin, ardından sistem > hakkında > ayarlar'ı seçin ve ardından derleme sürümünü, sürümünü ve derleme numarasını arayın.
- arama kutusuna winver yazın veya Windows logo tuşu + r tuşlarına basın, ardından derleme numarasını arayın.
- başlangıç düğmesini seçin, ardından ayarlar > Windows Update > Windows Insider programı'nı seçin ve ardından Insider derlemelerini durdur'u seçin.
Windows Insider Programı'na katılın ve Insider ayarlarını yönetin - Microsoft Desteği
Windows Insider Programı'na katılmasupport.microsoft.com
Bilgisayara erişimim yok keşke araştirarak yazsaydin.
Bunu yapamam maalesef.Hocam en temizi format atmak önemli programları vs. D diskine yedekleyin. Ben fazla format atan birisi olarak çoğu uugulamayı dosyaları D diskine yedekliyorum sorun yaşamıyorum.
Biosa vs. Erişebiliyorum.Bunu yapamam maalesef.
CMD'ye erişiminiz varmış sanırsam.
Bunu yazar mısınız?
sc config “wisvc” start= disabled]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.