Windows Insider Preview 19008 Düşük FPS Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar, Insider Preview'e geçtiğimden beri bariz bir FPS düşüklüğü var. Ekrandaki görüntünün kastığını hissedebiliyorum. Ne gariptir ki Windows arayüzüyle ilgili herhangi bir şey "Ses açma, kısma vs." ekrana gelince FPS normale dönüyor. O gidince tekrar düşük FPS alıyorum. Temiz kurulumla Windows 7'ye geçesim geldi.

Sistemim:
  • Ryzen 5 2600 @ 3.85 GHz
  • ASUS TUF GTX1660
  • CORSAIR 8 GB DDR4 3000MHz
  • ASUS PRIME B450M-K
  • CORSAIR 480GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, aynı sorunu yaşayanlar için güncelleme gelene kadar çözümü anlatıyorum. Oyun içindeyken Windows+G tuşu ile Game Center'i açın. Performans sekmesindeki raptiye işaretine tıklayın, sonra o sekmeyi sizi rahatsız etmeyecek bir yere iteleyin. Böylece probleminiz çözülmüş olacak.

Arkadaşlar, aynı sorunu yaşayanlar için güncelleme gelene kadar çözümü anlatıyorum. Oyun içindeyken Windows+G tuşu ile Game Center'i açın. Performans sekmesindeki raptiye işaretine tıklayın, sonra o sekmeyi sizi rahatsız etmeyecek bir yere iteleyin. Böylece probleminiz çözülmüş olacak.
Bende geçtim Insider'e ve FPS 60'a sabitlendi, 30 gibi oynatıyordu bende direk format ile 1909'a dönüyorum zaten vakti gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun yeni güncelleme ile çözüldü:

• We fixed an issue resulting in frames being skipped, starting with Build 19002, when running games and videos fullscreen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı