Minecraft modu yüklemek için curseforgu indirdim ama Windows Insider yüzünden çalışmıyor. Nasıl çıkacağım Insider'dan?
C:\ProgramData\Overwolf\SetupMinecraft modu yüklemek için curseforgu indirdim ama Windows Insider yüzünden çalışmıyor. Nasıl çıkacağım Insider'dan?
Merhabalar curseforge kullanmanızı önermem. VirtualBox ile yeni bir sanal makine oluşturup oradan kullanın. Çünkü arkada gereksiz çok uygulama çalıştırıyor.
Sanal Makinemi?Elinizde kurulumunun hazır rehberi var mı?
Sanal makine mi?
Hocam ilk başta İSO indirmeniz lazım. Benim önerim Ghost Spectre Windows 10 SUPERLITE. Hem daha az GB hem de daha hızlı.
C:\ProgramData\Overwolf\SetupMinecraft modu yüklemek için curseforgu indirdim ama Windows Insider yüzünden çalışmıyor. Nasıl çıkacağım Insider'dan?
C:\ProgramData\Overwolf\Setup
Bu dizine gidin.
Ardından setupinfo. İni isimde bir dosya göreceksiniz ona sağ tıklayın birlikte aç deyip not defteri ile açın.
Eki Görüntüle 965432
Böyle bir yer gelecek karşınıza currentversion bölümünün bir altına şu kodu yazın.
Allowınsider = true.
Kaydedin ve çıkın.
Arkada CurseForge ve OverWolf açık ise kapatın. Olmaz ise farklı kaydet diyip masaüstüne adını SetupInfo.ini olacak şekilde kaydedin ardından Setup klasöründe bulunanı silin ve masaüstünde olanı Tekrar setup klasörüne atın.Kaydet dedikten sonra bu dosyayı açmaya yetkiniz yok diyor.
C:\ProgramData\Overwolf\Setup
Bu dizine gidin.
Ardından setupinfo. İni isimde bir dosya göreceksiniz ona sağ tıklayın birlikte aç deyip not defteri ile açın.
Eki Görüntüle 965432
Böyle bir yer gelecek karşınıza currentversion bölümünün bir altına şu kodu yazın.
Allowınsider = true.
Kaydedin ve çıkın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.