Windows Insider'den ayrılma

Makaleler
1
Yer
izmit
Daha fazla  
Insider neymiş diye merak ettim katıldım. Şimdi de çıkamıyorum, eminim durdur diyenler olacak ama ben Full'den çıkmak istiyom. Format attım düzelmedi, galiba temiz bir kurulum yapmam gerek?
Emülatörlere girerken Insider hata oluştu diyor.

index.jpg

Aşağıda, "Önizleme sürümü almayı durdur" seçeneği var. Onun mavi olması gerek. Sonradan da 20H2 sürümü resmî olarak çıkış yaptığında, siz de çıkmış olacaksınız. Hiçbir dosyalarınızı, ayarlarınızı vs. kaybetmeden.

Zaten 20H2'nin gelmesine sayılı günler kaldı. Temiz kurulum yapmak gereksiz olur.

Eki Görüntüle 700103

Aşağıda, "önizleme sürümü almayı durdur" seçeneği var. Onun mavi olması gerek. Sonradan da 20H2 sürümü resmî olarak çıkış yaptığında, siz de çıkmış olacaksınız. Hiçbir dosyalarınızı, ayarlarınızı vs. kaybetmeden.

Zaten 20H2'nin gelmesine sayılı günler kaldı. Temiz kurulum yapmak gereksiz olur.

O zaten açık ama hepten ayrılmak istiyom bir daha da katılmayacağım sürümüm 2004 20H2 gelecekse en zamana gelir peki çünkü dayanamaz oldum artık Android emülatörler açılmıyor video izlerken derlemeniz hata oluştu diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı