Windows İşletim Sistemi Önerisi

Emreyldz67

Hectopat
Daha fazla  
Sistemin resimdeki gibi, aktif kullandığım sistem Win 8.1 64 bit. Ancak aklımı karıştıran bir soru var. Hangi işletim sistemini kullanmalıyım? Bazı kişiler Windows 7 oyun açısından en iyi FPS'i verir diyor bazı kişiler de sistemin yeniyse en iyisi Windows 10 diyor. Sistem parçalarımın yeni olduğunu pek düşünmüyorum ancak net bir bilgim yok. Çoğu zaman oyun oynayan biriyim, hangi işletim sistemini kullanmamı önerirsiniz ?
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin resimdeki gibi, aktif kullandığım sistem Win 8.1 64 bit. Ancak aklımı karıştıran bir soru var. Hangi işletim sistemini kullanmalıyım? Bazı kişiler Windows 7 oyun açısından en iyi FPS'i verir diyor bazı kişiler de sistemin yeniyse en iyisi Windows 10 diyor. Sistem parçalarımın yeni olduğunu pek düşünmüyorum ancak net bir bilgim yok. Çoğu zaman oyun oynayan biriyim, hangi işletim sistemini kullanmamı önerirsiniz ?
Eki Görüntüle 332904
Windows 8.1 kullan.

Uzun zamandır Windows 7 kullanıyordum, birkaç gün önce HDD değiştirip SSD aldım ve Win10 alıp yükledim bilgisayara. Bu güne kadar eziyet çekmişim onu fark ettim. Windows 10 pro derim ben.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı