Windows ISO yazılı USB bellek boot etmiyor

toprak512

Hectopat
Yer
İzmir Karşıyaka
Ben ilk başta indirdiğim ISO dosyasını düzgün bir şekilde flasha yazdım Boot menüye geldiğimde USB HDD'yi görüp üzerine tıklıyorum ama hiçbir şey olmamış gibi normal Windows'u açmaya devam ediyor. Yardımcı olur musunuz, çıldırmak üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim Ama Hala Aynı Şekilde Açılıyor

Aynı sorunu bende yaşamıştım iki türlü çözmüştüm birincisi size dediğim yoldu farklı USB sürücüne takınca sistem gördü ve Boot etti. Diğeri ise İSO dosyasını yazdırdığım USB bellek sorunluydu. Eğer elinizde başka bir USB bellek var ise onunla tekrar deneyin. Rufus ile doğru yazdırdığınıza emin olunuz bazen ilk yazdırma da olmayabiliyor tekrar biçimlendirip yazdırınız.

Aynı sorunu bende yaşamıştım iki türlü çözmüştüm birincisi size dediğim yoldu farklı USB sürücüne takınca sistem gördü ve Boot etti. Diğeri ise İSO dosyasını yazdırdığım USB bellek sorunluydu. Eğer elinizde başka bir USB bellek var ise onunla tekrar deneyin. Rufus ile doğru yazdırdığınıza emin olunuz bazen ilk yazdırma da olmayabiliyor tekrar biçimlendirip yazdırınız.
Benim Boot da görünüyor ama USB HDD ye tıklayınca normal bir şekilde açmaya devam ediyor USB sorunlu değil başka bilgisayarlarda çalışıyor

USB'de sorun yoksa İSO dosyasını yazdırma da sorun olmuş olabilir. Rufus ile tekrar yazdırıp dener misiniz.

Denedim Ama Olmadı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı