Tamindir üzerinde okuduğum bir haber'de Microsoft'un Windows ve Office'yi korsan seri numaraları ile aktifleştiren binlece kullanıcınn peşine düştüğünü söylüyor. Bu Microsoft'un hakkı fakat ortada şöyle bir durum var. Format atmayı bilmeyen arkadaşlar internet kafe veya teknik servislere gidip 20 - 35 TL karşılığında format attırıyor. Bu kullanıcılar, ürünlerinin sahte olduğunu düşünmüyor, çünkü para verip de format attırdı. Ama Windows bunu farkettiğinde kullanıcıdan işletim sistemi ve yüklü ise office'nin parasını alacak. Burada kullanıcının suçu ne? Benim bu konuyu açarak sormak istediğim şey şu ki; Bizler artık Linux kullanmak zorundamı kalacağız? Deneme sürümünde kullanalım desem, 3 günde bir format atılmaz  . Linux'a geçsek, program sıkıntısı var. 300 TL de paramız yokki satın alalım. Acaba Windows XP kullansak yine takip edermi? Hani tüm desteklerini sonlandırdı ya
. Linux'a geçsek, program sıkıntısı var. 300 TL de paramız yokki satın alalım. Acaba Windows XP kullansak yine takip edermi? Hani tüm desteklerini sonlandırdı ya
Moderatör'e mesaj: Biliyorum, Korsan'a destek yok. Fakat, forum içerisindeki kullanıcıların çoğu korsan kullanıyor. Bu bir tartışma konusu ona göre cezalandır.

Moderatör'e mesaj: Biliyorum, Korsan'a destek yok. Fakat, forum içerisindeki kullanıcıların çoğu korsan kullanıyor. Bu bir tartışma konusu ona göre cezalandır.