Windows kurulumu nasıl yapılmalı?

ama bu dosyayada o rufusla yapıyor iso dosyasını kuruyor ondan sordum

Fark etmiyor, Rufus USB belleğe daha hızlı ISO dosyası yazdırdığı için ve özelleştirilebilir olmasından dolayı o tercih ediliyor ama Microsoft'un aracıyla gene ISO dosyasını yazdırabilirsin sıkıntı olmaz.
Anladım şimdi benim bu dosyam hazır yani rufus falan gerekmiyor böyle takıp kurmaya başlıyorum

Screenshot_1.png

Anladım şimdi benim bu dosyam hazır yani Rufus falan gerekmiyor böyle takıp kurmaya başlıyorum.

Eki Görüntüle 1529657

Bir sıkıntı olursa tekrar ISO dosyasını Rufus ile yazdırabilirsin zaten ama bir şey olmayacak muhtemelen, normal gözüküyor. Media Creation Tool ile de Rufus ile de ISO dosyası yazdırabilir.

Arkadaşlar yeni kasa topladım. Onun için Windows kurmak için USB hazırlıyacağım ama internetten birkaç video izleyerek yaptım ama herkes farklı yapmış. Bu dosyayı böyle takıp kurabilir miyim? Çıkar mı BIOS'ta? Yoksa böyle değil mi?

Eki Görüntüle 1529612

Evet. Bende mavi ekran verdiğinden mecbur kendim bilgisayarcıdan flash ödünç alarak yaptım :(

Bir sıkıntı olursa tekrar ISO dosyasını Rufus ile yazdırabilirsin zaten ama bir şey olmayacak muhtemelen, normal gözüküyor. Media Creation Tool ile de Rufus ile de ISO dosyası yazdırabilir
tamam çok teşekkür ederim senide bunalttım biraz :D biraz tedirginim saol desteğin için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı