Windows kurulumundan sonra oluşan disk

Adem Güral

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dün Windows 10 kurdum Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO ile, kurulumdan sonra bilgisayarda bir disk oluştu 100 MB'lik açtığımda erişim rededildi yazıyor ve biçimlendirme yapmak istediğimde tamamlanmadı hatası veriyor, disk yönetimine bakıyorum öyle bir disk gözükmüyor ama bilgisayarım klasöründe gözüküyor.

hata.jpg

hata3.jpg

jo.jpg

gd.jpg

Selamlar dün Windows 10 kurdum Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO ile, kurulumdan sonra bilgisayarda bir disk oluştu 100 MB'lik açtığımda erişim rededildi yazıyor ve biçimlendirme yapmak istediğimde tamamlanmadı hatası veriyor, disk yönetimine bakıyorum öyle bir disk gözükmüyor ama bilgisayarım klasöründe gözüküyor.

Eki Görüntüle 627296

Eki Görüntüle 627298

Eki Görüntüle 627299

Eki Görüntüle 627295

O bildiğim kadarıyla Recovery dosyası bende de aynısı var fazla kafana takmaya gerek yok.

Peki sağ olun.
Çözdüm sorunu CMD ile diskpart komutunu çalıştırdım oradan diski seçip harfini silince gitti. Herkese iyi günler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı