Windows LTSB 2016 Valorant acılmıyor

h
Hatayı nasıl çözeceğinizi bilmiyorum, güncel Windows 10 kullandığınız zaman böyle bir hata veriyor muydu?

Bir de bu uygulamayı deneyin.

hocam hep driver boster kulandığım için hiç intelin resmi sitesinden kurmadım

Hocam hep Driver Booster kulandığım için hiç Intel'in resmi sitesinden kurmadım.

Driver Booster yerine üreticinin kendi sitesinden sürücüleri kur. Anakartına ya da laptop ise onun modeline göre kendi sitesinden güncelleyebilirsin. Driver Booster eski veya uyumsuz sürücüler kurabiliyor.

Driver Booster yerine üreticinin kendi sitesinden sürücüleri kur. Anakartına ya da laptop ise onun modeline göre kendi sitesinden güncelleyebilirsin. Driver Booster eski veya uyumsuz sürücüler kurabiliyor.

Evet haklısnız ama hocam format sonrası güncel olmayan veya kurulmamış sürücü sayısı 45 geçiyor. Bayağı uzun süreceği belli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet haklısnız ama hocam format sonrası güncel olmayan veya kurulmamış sürücü sayısı 45 geçiyor. Bayağı uzun süreceği belli.

Driver Booster tek tek sürücüleri gösteriyor ama öyle değil. Mesela 5 tane chipset sürücüsü varsa Driver Booster onu 5 tane ayrı sürücü olarak gösteriyor ama aslında üreticinin kendi sitesinden chipset sürücüsünü indirsen 1 sürücü gibi kurarsın 5 sürücü yüklenir. 45 tane gösterdiğine bakma yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı