25 gün önce yeni bilgisayar aldım. Bugüne kadar ikisi bilgisayar açılırken olmak üzere üç kere mavi ekran hatası aldım. Sizce çözümü nedir? Bu arada en son aldığım hatanın ismiyle başlık açtım. Diğer iki hatanın ismini unuttum.
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin
www.technopat.net
Memtest'i unutmayın, aralarından en önceliklisi o.
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin
www.technopat.net
Memtest'i unutmayın, aralarından en önceliklisi o.
Minidump dosyası mı? Eğer mavi ekran alırsanız ilk işiniz yeni oluşan dosyaları paylaşmak olmalı zaten, yine bakarım.
Onun dışında, Memtest sonucu dışında paylaşmanız gereken bir şey kalmayacaktır. Memtest'te bu kadar ısrar ediyorum çünkü dosyalarınızda belleklerde sorun görünüyor.
Hocam biraz alakasız bi sorum var ama. Witcher 1 TR yama kurdum. Oyuna girerken Microsoft C++ 2005 kurmamı istedi. Onayladım ancak bi saattir kurulmayınca iptal dedim, o da uzun sürünce bilgisayarı kapatıp açtım. Şuanda kurulu gibi gözükse de oyuna giremiyorum. NET Framework güncel bu arada.