Windows neden berbat?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linux ama gelip de 10900K sisteme Linux kurulmaz.
Linus Torvalds Threadripper 3970X kullanmaya başladı. Bu işlemcinin de ne kadar güçlü olduğunun farkındasınızdır sanırım.

Ee? Yani? Bal gibi de kuruluyormuş, değil mi? Aa ama dur, LTSC kurmaları gerekiyordu. Cahil arkadaşım bu yöneticiler(!).

Windows 10 sunucular için geliştirilmediği için olabilir mi ve saf Linux kurmadılar CentOS kurdular.

Saf LTSC kullandığınıza emin misiniz @Smith? Bu arada elinize sağlık güzel yazı olmuş fakat LTSC'yi Athlon 64 X2 3800+ ve 1, 5GB RAM ile kullanıyorum yağ gibi akıyor. RAM'i de çok tüketmiyor...
Bir discord sunucusunda LTSC'yi öğrenmiştim ondan sonra kendim kurdum. Pek bi' fark olmamıştı. Birkaç gün sonra tekrar kurmayı planlıyorum, sonuçları paylaşırım. Şu an Windows 10 Home kullanıyorum ve çok fazla RAM yiyor.

Bir Discord sunucusunda LTSC'yi öğrenmiştim ondan sonra kendim kurdum. Pek bi' fark olmamıştı. Birkaç gün sonra tekrar kurmayı planlıyorum, sonuçları paylaşırım. Şu an Windows 10 Home kullanıyorum ve çok fazla RAM yiyor.

VALLAHA bende akıyor hatta videolu rehber yapmayı bile düşünüyorum :). Ama yine de sizin tercihiniz Linux'ta kullanabilirsiniz saygı duyarım görüşünüze...

Bir Discord sunucusunda LTSC'yi öğrenmiştim ondan sonra kendim kurdum. Pek bi' fark olmamıştı. Birkaç gün sonra tekrar kurmayı planlıyorum, sonuçları paylaşırım. Şu an Windows 10 Home kullanıyorum ve çok fazla RAM yiyor.

Kardeşim ben Pro kullanıyorum ve sana da tavsiye ederim(ürün anahtarını internette buldum 0.000TL)

VALLAHA bende akıyor hatta videolu rehber yapmayı bile düşünüyorum :). Ama yine de sizin tercihiniz Linux'ta kullanabilirsiniz saygı duyarım görüşünüze...
Linux'ta sorun yaşıyorum :(. O söylediğim Linux dağıtımlarını kurdum, denedim ve kullanırken bir anda bilgisayar kilitleniyor, bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı