Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2020 #41 ArdaMert dedi: Laptop üreticisi misiniz? Sisteminde hazır gelirse ne ala fakat sen gidip alırsan benim için yasal değildir o iş korsan oyun indirmekten farkı yok benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamıyorlar işte. Korsan kullanmıyorum kelimesini rahatça kullanmak için böyle bir algı oluşturuluyor bence.
ArdaMert dedi: Laptop üreticisi misiniz? Sisteminde hazır gelirse ne ala fakat sen gidip alırsan benim için yasal değildir o iş korsan oyun indirmekten farkı yok benim için. Genişletmek için tıkla... Hocam anlamıyorlar işte. Korsan kullanmıyorum kelimesini rahatça kullanmak için böyle bir algı oluşturuluyor bence.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.375 Makaleler 2 Çözümler 16 24 Haziran 2020 #42 UBerk dedi: Bu konunun sabitlenmesi gerekiyor. İnsanlar artık öğrenmeli. @Recep Baltaş @MF Genişletmek için tıkla... Keşke Mikail Fiban'ı etiketlemeseydin. İşin ucunda ban atmak olabilir.
UBerk dedi: Bu konunun sabitlenmesi gerekiyor. İnsanlar artık öğrenmeli. @Recep Baltaş @MF Genişletmek için tıkla... Keşke Mikail Fiban'ı etiketlemeseydin. İşin ucunda ban atmak olabilir.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 24 Haziran 2020 #43 Korsan diyenler genellikle K*S*ico kullanan kişiler.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2020 #44 SkyRose dedi: OEM pisliktir, terbiyesizliktir, haysiyetsizdir, emeğe saygısızlıktır! Onursuzluk göstergesidir! Acizlik göstergesidir! Korsanın dibidir! Kendini kandırmaktır! Bu yüzden Kmspico kullanın. Genişletmek için tıkla... Kimse öyle bir şey demiyor ki. Neden böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz?
SkyRose dedi: OEM pisliktir, terbiyesizliktir, haysiyetsizdir, emeğe saygısızlıktır! Onursuzluk göstergesidir! Acizlik göstergesidir! Korsanın dibidir! Kendini kandırmaktır! Bu yüzden Kmspico kullanın. Genişletmek için tıkla... Kimse öyle bir şey demiyor ki. Neden böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz?
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 24 Haziran 2020 #45 Silinen üye dedi: Kimse öyle bir şey demiyor ki. Neden böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Algı oluşturmuyorum, espri yapıyorum.
Silinen üye dedi: Kimse öyle bir şey demiyor ki. Neden böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Algı oluşturmuyorum, espri yapıyorum.
J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 24 Haziran 2020 #46 Silinen üye dedi: Kimse öyle bir şey demiyor ki. Neden böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İroni :/.
Silinen üye dedi: Kimse öyle bir şey demiyor ki. Neden böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İroni :/.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2020 #47 184424 dedi: Sonunda arkadaşım ya. Bunu anlatmayı çalışıyoruz. Hala "kOrSoN MoRoQ Hohohoho!" kafasında dolaşanlar var. İzah edemiyoruz işte. Genişletmek için tıkla... Biz ne diyoruz ki @ArdaMert’in dediğinden başka?
184424 dedi: Sonunda arkadaşım ya. Bunu anlatmayı çalışıyoruz. Hala "kOrSoN MoRoQ Hohohoho!" kafasında dolaşanlar var. İzah edemiyoruz işte. Genişletmek için tıkla... Biz ne diyoruz ki @ArdaMert’in dediğinden başka?
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 24 Haziran 2020 #48 Kimse babasının hayrına 1000 liralık şeyi 10-15 liraya satmaz. (anlayan anladı )
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.375 Makaleler 2 Çözümler 16 24 Haziran 2020 #49 Silinen üye dedi: Biz ne diyoruz ki @ArdaMert’in dediğinden başka? Genişletmek için tıkla... Korsan diyorsunuz bayağı.
Silinen üye dedi: Biz ne diyoruz ki @ArdaMert’in dediğinden başka? Genişletmek için tıkla... Korsan diyorsunuz bayağı.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2020 #50 ArdaMert dedi: Microsoft sitesi üzerinden alıyorsan yasal oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız. Microsoft’un satmadığı veya anlaşmalı bir yere sattırmadığı lisanslara nasıl yasal deniyor aklım almadı.
ArdaMert dedi: Microsoft sitesi üzerinden alıyorsan yasal oluyor. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız. Microsoft’un satmadığı veya anlaşmalı bir yere sattırmadığı lisanslara nasıl yasal deniyor aklım almadı.